TGA 2021: Megérkezett a The Matrix Awakens

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 10.
  • Letöltés
Link másolása
A várakozásoknak megfelelően megérkezett a The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience, amely egy mátrixos techdemó a legújabb Unreal Engine-nel. Ha nem tudjátok letölteni, most bele is nézhettek!

Már tölthető a The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re: a mátrixos techdemót az eredeti filmes csapat készítette, méghozzá Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss főszereplésével. Most tíz perc erejéig bele is nézhettek, csak tegyetek valami puhát az állatok alá!

17.
17.
csongor1996
#11: Mikor lenne nem erőltetett?
16.
16.
Ps fanboy
#13: A vicc az, hogy bizonyos kiadóknál, ez már most egy fél játék lenne.
Nem mondom, hogy nem kéne rajta csiszolászni, mechanikákat beépíteni, történetet (ami részben adott) meg küldetéseket írni, mert valószínűleg ezek nincsenek meg, de ez már most több potenciált nyújthat érzete, mint egy bármilyen újabb AC például.
13.
13.
dcba
#12: En is nagyon birnam ha egy GTA5 szeru openworld jatek lenne ebbol, lehetne lovoldozni es verekedbi, kuldeteseket csinalni. Imadom a matrixot es imadnam ha lenne belole egy jatek
12.
12.
Ps fanboy
Amilyen baró, majdnem annyira lehangoló is a dolog, hogy ebbe a különböző küldetések végtelen lehetőségének tárházát biztosító univerzumba, csak egy demó erejéig lássanak potenciált. Ezt a játékot el kellene készíteni, hasonlóan megrendezett, fasza küldetésekkel. Remélem rájön valami kiadó, ha más nem, a demó népszerűségének okán, hogy ezt a koncepciót nem szabad veszni hagyni.
11.
11.
zoli12i
Brutális!

Bár már megint egy erőltetett feka…
9.
9.
Gerzson95
Nem találom az állam. :o
8.
8.
Ps fanboy
Szerintem petíciót fognak írni a népek, hogy legyen ebből egy teljes gamma.
7.
7.
Ps fanboy
A MS vegye meg ezt a hacacárét, azt csináljanak belőle egy teljes gamet. Azt írták az Epic segétkezett benne, akkor folytassák ők.
5.
5.
Maccs187
Most ez akkor azt jelenti hogy játék is lesz Mátrix-os vagy csak ez egy bemutató jellegű hogy mit tud az unreal engine 5, s egy kis promo az új mozi filmnek!?
4.
4.
MadHeathen
Oké srácok! Most próbálom PS5-ön és egyszerűen nem tudom el hinni. Én ezt akarom. Most! :)
3.
3.
KopyAti
Csak annyit, hogy HASZTAQRVA!
2.
2.
JohnSpartan
Hát ez tènlyeg odabasz!!!
Ki is nyomtam mert havernak van PS5 azt majd azon megnèzem!
1.
1.
MadHeathen
Sok mindent láttam, de ilyet még nem. Nincsenek szavak, azt kell, hogy mondjam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...