Szatirikus soulslike a The Last Hero of Nostalgaia

  • Írta: gorien
  • 2021. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Nostalgaia a videojátékok világa, ám egy különös jelenség söpör végig rajta: minden, ami benne van, elkezd visszafejlődni kidolgozott 3D-s modellből pixelhalommá. Ránk vár, hogy egy visszafordítsuk.

Az Over the Moon Games egy szatirikus akció-kalandjátékkal igyekszik fejet hajtani a soulslike-ok előtt. A The Last Hero of Nostalgaia egy gazdag hátterű világot, kíméletlen, de tisztességes harcrendszert és egy cinikus mesélőt tartalmaz, aki egy videojáték-királyság történetét regéli el, amin végigsöpört a szörnyűséges pixelizáció.

A magas felbontású, 3D-s modellek elkezdenek visszafejlődni, csökken a poligonszámuk, elvesztik a kiterjedésüket, míg nem lesznek mások, mint lapos pixelhalmok. A rejtélyes jelenséget egy legendás hősnek kell megállítania – igaz, ő a legcsupaszabb pálcikaember, aki csak létezhet, szóval a mesélő nem is kedveli. A történetnek egyedül vagy egy baráttal karöltve is nekivághatunk.

A The Last Hero of Nostalgaia 2022-ben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Seriers X/S-re.

1.
1.
C0m1n65un
Tetszik ez a koncepció! Ötletes, humoros, és remélhetőleg a kihívást is megörökli azoktól, akik előtt fejet próbál hajtani. Kíváncsian várom a kész játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...