Remasterelt kiadást kapott a Scrapland

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A MercurySteam első játéka az American McGee fejéből kipattant Scrapland volt, a csapat pedig úgy döntött, hogy némileg gatyába rázza, és újra kiadja a kétezres évek elején debütált címet.

A MercurySteam neve olyan játékok kapcsán lehet ismerős mostanság, mint a Castlevania: Lords of Shadow, a Metroid: Dread vagy a Spacelords, pedig nekik köszönhetjük az American McGee nevével fémjelzett Scraplandet is, amely 2004-ben jelent meg PC-re, 2005-ben pedig az első generációs Xboxra is eltalált.

A csapat úgy döntött, hogy remasterelt kiadást készít az anyagból, majd minden különösebb előzetes beharangozás nélkül fel is lőtte azt a Steam és a GOG kínálatába, méghozzá 20 dolláros áron: a készítők magasabb felbontást, a multiplayerhez dedikált szervereket és finomhangolt netkódot, játékbeli javításokat, kontrollertámogatást, achievementeket és Steam Cloud-integrációt is betáraztak az újrázásra. Habár az első trailer nem sokat árul el a felújítás minőségéről, szerencsére érkezett egy adag screenshot is, amelyek talán beszédesebbek valamivel.

A Scrapland egy külső nézetes akció-kaland, amely a távoli jövőben játszódik, amikor a Földet már csak robotok lakják, mi pedig a rémálmaikban visszatérő szörnyetegek vagyunk csupán. Nem kis felfordulást okoz hát, amikor "egy gusztustalan ember" brutális gyilkolászásba kezd, a főhősnek, D-Tritusnak kell a nyomába erednie, hogy véget vessen a bűntényeknek.

Több mint 140 küldetés vár majd arra, hogy teljesítsük őket, eközben pedig 15 különböző karakter felett vehetjük át az irányítást, és még egy siklót is vezethetünk a nyomozásunk során. Ahogy azt a szinopszis sejteti, a Scrapland a legkevésbé veszi magát komolyan - ami mondjuk McGee úr munkásságát ismerve nem túl meglepő.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...