Januárban startol a The Anacrusis

  • Írta: gorien
  • 2021. december 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A sci-fis Left 4 Deadként is leírható The Anacrusisban egy űrhajón kalandozunk majd, miközben idegen hordákat próbálunk túlélni – ezt akár három baráttal karöltve is tehetjük. A fejlesztők felfedték a játék megjelenési dátumát.

A Half-Life-on, a Portalon és a Left 4 Deaden is dolgozó Chet Faliszek csapata, a Stray Bombay az idei E3 alatt mutatta be a The Anacrusist. A játék le sem tagadhatná a Left 4 Dead-es gyökereket, hiszen a népszerű zombis lövöldéhez hasonló alkotást kapunk majd, csak ezúttal egy űrhajóra helyezve, ahol idegenek hordáit kell lekaszálnunk.

A menetek változatosságáért a mesterséges intelligencia felel majd, ami mindig módosít az ellenfelek és a kihívások összetételén, a játékot nyúzva pedig apránként összerakhatjuk a négy szereplő múltját, és hogy mit csinálnak az ismert űr határán sodródó hajóban. A Stray Bombay összedolgozik a modderekkel is, így már megjelenéskor számos rajongó alkotta mod helyet kap benne a játékban.

A fejlesztők legújabb vlogjából megtudtuk, hogy a The Anacrusis 2022. január 13-tól lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve a Game Passbe is bekerül. Faliszek szerint a játék kezdeti szakasza olyan lesz, mint egy „fura early access”, mert a dátummal ellentétben a játék még nincs kőbe vésve, és azt a közösséggel együtt szeretnék formálni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...