Sengoku Dynasty - építs virágzó várost Japánban!

  • Írta: gorien
  • 2021. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Toplitz Productions megpróbálja megismételni a Medieval Dynasty sikerét: a kiadó egy koncepciójában kísértetiesen hasonló, de a feudális Japánban játszódó alkotást karolt fel. Ez lesz a Sengoku Dynasty.

A Render Cube és a Toplitz Productions a Medieval Dynastyvel megmutatta, hogy van még lehetőség a túlélőjátékokban: a már jól ismert, gyűjtögetős-önellátós elemeket a városépítés kihívásaival keverték. A Toplitz Productions most egy nagyon hasonló koncepciójú játék mögé állt be, hiszen a Superkami ugyanezt ígéri, csak japán köntösben.

A Sengoku Dynasty a hadakozó fejedelemségek korába repít minket, amikor a sógun elvesztette az irányítást a szamurájok felett, akik szabadon dúlták fel a falvakat, pusztulást és éhínséget hagyva maguk után. Mi a legendás Parasztkirályságban próbálunk újra saját életünk uraivá válni, de miközben magunkról gondoskodunk, a településre is felügyelünk.

El kell sajátítanunk a vezetők és a harcosok készségeit is, ha biztosítani akarjuk a ránk számító lakók jólétét, de közben a szerelmet is kereshetjük, és családot is alapíthatunk. Ha a szerzetesek rituáléit is elsajátítjuk, még a japán istenségek áldását is elnyerhetjük.

A Sengoku Dynasty 2022-ben fog megjelenni PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...