Ezt hozta a Nintendo Indie World

  • Írta: szlav
  • 2021. december 15.
  • Videó
Link másolása
Lepörgött a Nintendo Indie World legfrissebb adása, ahol ismét a kisebb, független fejlesztésű játékoké volt a főszerep. Rengeteg izgalmas címet láthattunk, ezeket pedig össze is szedtük nektek egy helyen.

Ma este ismét a Nintendo Switchre tartó független fejlesztésű videojátékoké volt a főszerep. Rengeteg érdekes, izgalmas és nem mellesleg szemrevaló indie anyagot láthattunk, melyek egy részét már a mai naptól pörgethetjük a hibridkonzolon. Lássuk hát a felhozatalt!

Sea of Stars

A The Messenger alkotóinak legújabb játéka egy retrografikás JRPG. A történetünk főhősei a hold és a nap erejét egyesítve számolnak le a világukat rettegésben tartó szörnyetegekkel, várhatóan a jövő év vége felé.

 

Aliisha - The Oblivion of Twin Goddesses

Ismét csak két főhőssel lesz dolgunk, ez a kifejezetten Switchre tervezett puzzle-kalandjáték azonban alaposan ki is használja ezt a dinamikát. A szemrevaló alkotás főszereplő nővéreit irányíthatjuk egyedül egyszerre, de meg is oszthatjuk a feladatot a helyi kooperatív módban. A megjelenésre jövő tavasszal számíthatunk.

 

Loco Motive

A Gyilkosság az Orient expresszen juthat eszünkbe a Robust Games point & click kalandjátékáról. Három főszereplő, egy áldozat és egy vonat, telis-tele utasokkal - na, de ki volt a gyilkos? Megtudjuk 2022 nyarán.

 

After Love EP

Az indonéz Pikselnesia Jakartában játszódó alkotása egy igazán szívbemarkoló élménynek ígérkezik, a főszereplőnk ugyanis egy fiatal zenész, aki nemrég elveszítette a barátnőjét. A zenéről, barátságról, szerelemről és veszteségről szóló történet 2022 nyarán jelenik meg.

 

Dungeon Munchies

A Dungeon Munchies halott főszereplője idővel valódi mesterszakáccsá válik majd, hiszen félelmetes (és megfőzésre váró) ételek zargatják a nyugalmát. A játék máris elérhető a Nintendo eShopban!

 

Figment 2: Creed Valley

A Figment folytatása ellátogat Nintendo Switchre is! Az emberi elmében játszódó zenés puzzle-kalandjáték során számtalan rémálommal leszámolhatunk majd, mindezt pedig tehetjük egyedül vagy helyi kooperatív módban. A megjelenésre 2022 februárjában számíthatunk, de a demót már most is kipróbálhatjuk!

Let's Play! Oink Games

Az Oink Games digitális társasjátékgyűjteményének minden darabját játszhatjuk lokálisan vagy online. Ráadásul a csomag már meg is jelent!

 

Endling: Extinction is Forever

Az Endling egy rókacsalád történetét mutatja be a környezetszennyezéstől haldokló világunkban. A 2022 tavaszán megjelenő kaland során csakis rajtunk áll, hogy megvédjük az ártatlan rókakölyköket!

 

OlliOlli World

2022. február 8-án végre megérkezik az oldalnézetes gördeszkás játék legújabb felvonása. Hatalmas ugrások, grindok és persze online kihívások várnak ránk.

River City Girls 2

Folytatást kap a River City Girls! A nagyszerű beat 'em up legújabb része hat játszható karakterrel, új kombókkal, helyszínekkel és pofonra váró ellenfelekkel vár vissza minket. Ja, és ezúttal nem marad el az online kooperatív mód sem! A premierre jövő nyáron számíthatunk.

Omori

Az Omori gyönyörű, egyszerre pixeles és kézzel rajzolt világában egy igazán szívszorító történetet élhetünk át. Az OMOCAT különös JRPG-je 2022 tavaszán érkezik meg.

Futottak még:

A teljes adás végére jutott még néhány Switchet célzó játék, amelyeket a Nintendo sorozattűzként szórt a képernyőre. A Parkasaurus, a Don't Starve Together, a Chicory, a Baby Storm, a GRIME, a Gerda: A Flame in Winter, a Timelie és a Behind the Frame is szerepelt a 40:13-nál kezdődő összeállításban - csekkoljátok le őket!

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...