Grime PC

Akció-szerepjáték testhorror-túltengéssel.

Újabb ingyenes játékkal vár az Epic Games Store

Az Epic Games Store gondoskodik róla, hogy a fülledt nyári melegben is legyen mivel játszanunk. Ezúttal egy kétlábon járó fekete lyukat testesíthetünk meg a legújabb ajándékukban.

Láthatáron az Epic legújabb ingyenes játéka

A mai naptól ingyenesen elérhető a humoros taktikai-RPG, a The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos. Felkészülhetünk egy enyhe horror beütéssel rendelkező akció-horror RPG érkezésére is...

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk az év végi hajrához, a következő napokban kerül boltokba az utolsó adag nagyobb cím az idei esztendő felhozatalából. Lássuk, mire számíthatunk!

Ezt hozta a Nintendo Indie World

Lepörgött a Nintendo Indie World legfrissebb adása, ahol ismét a kisebb, független fejlesztésű játékoké volt a főszerep. Rengeteg izgalmas címet láthattunk, ezeket pedig össze is szedtük nektek egy helyen.

Grime - sétáló fekete lyukként metroidvaniázunk

A Grime-nak egyértelműen nem kell a szomszédba mennie a groteszkért. Ebben a szerepjátékban egy két lábon járó fekete lyukat alakítunk, ami magába olvasztja a legyőzött ellenségeit, és így fejlődik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyobb megjelenések nélkül indul az augusztus: noha most is számíthatunk újdonságokra, ezek inkább megkésett portok, vagy kisebb kaliberű fejlesztések. Lássuk a heti premierek listáját!

E3 2021: Íme, a Guerrilla Collective második etapja

A Guerrilla Collective egy héten belül másodjára is összeült, hogy újabb indie játékokat mutassanak nekünk. A mai adásban a lehető legváltozatosabb címek képviseltették magukat, szám szerint negyvenen.