HBO GO-ra is jön a születésnapi Harry Potter-műsor

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Remek hírrel jelentkezett az HBO hazai képviselete, ugyanis januárban az HBO GO kínálatába is felkerül a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba, ami egy olyan születésnapi különkiadás lesz, ahol újra összeülnek a szereplők és az alkotók.

Az itthon még egyelőre nem elérhető HBO Max kínálatában január 1-jén mutatkozik be a Harry Potter és a bölcsek köve bemutatójának 20. születésnapjét ünneplő Visszatérés Roxfortba című retrospektív műsor. Jó hír, hogyha nem is a premierrel egyszerre, de még a következő év első hónapjában a magyar Harry Potter-rajongók is megnézhetik a születésnapi különkiadást, ugyanis az HBO GO kínálatába is felkerül majd a műsor.

Hosszú évek óta ez lesz az első alkalom, hogy Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson ismét együtt tűnik fel, ráadásul a műsorban az alkotógárda tagjai és más színészek is beköszönnek, hogy sztorizzanak és beszélgessenek a sorozat első részéről. Így visszatér az első két részt dirigáló Chris Colombus, illetve meghallgathatjuk Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch és Ian Hart visszaemlékezéseit is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...