Wreckfest - késik a Nintendo Switch-változat

  • Írta: Shifty
  • 2021. december 19.
  • Csúszás
Link másolása
A THQ Nordic a Twitteren jelentette be, hogy kénytelenek elhalasztani a Wreckfest Nintendo Switchre szánt változatának megjelenését, a portolás ugyanis komolyabb kihívást jelent a stúdió számára, mint eredetileg gondolták.

A Wreckfest gyakorlatilag már minden platformra megjelent, akad azonban egyetlen kivétel, a Nintendo Switch-tulajok ugyanis eddig kimaradtak belőle. Sajnos számukra most sincs jó hírünk, a játék kiadásáért felelős THQ Nordic ugyanis a Twitteren jelentette, hogy kénytelenek elhalasztani az átirat megjelenését, mert gondokba ütköztek a portolás folyamata során.

Ennek köszönhetően a kiadó nem is adott meg új céldátumot, vagyis egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg a Nintendo Switchre fejlesztett Wreckfest. A THQ Nordic elmondása szerint a fő probléma jelenleg az, hogy közel sem olyan könnyű portolni a játékot, ez pedig teljesítménybeli problémákhoz vezetett. Ilyen minőségben pedig semmiképpen sem szeretnék kiadni a kezük közül az átiratot.

7.
7.
semike
Ez egy nagyon jó játék!
Szeressük :)
6.
6.
FrankBlack
#5: +1 Én nem csak a multi részével nem játszottam, de még a karrier móddal sem. Quick race eventek AI ellen és kész. Nekem így is nagyon szórakoztató már évek óta.
Amúgy ebben a módban is van progression, kapjuk az xp-t, és a pénzt, lépjük a szinteket, lehet fejlődni így is, nem csak karrier módban.
5.
5.
AbsurdShark
#4: Én alapvetően soha nem játszottam a mulit részével PS4-en, és nagyon jól szórakoztam. Az AI kellően szórakoztató benne, pláne hogy egyszerre elég sok van a pályán.
4.
4.
Zuzmo
#1: Ez egy alapvetően multis cím (mint az autós játékok nagy része), szerintem addig játsz vele, ameddig bőven vannak szerverek.
3.
3.
Zuzmo
Ebben a játékban azért elég részletes fizika van, nem csoda, ha nehéz Switchre portolni. A GTA V is kimaradt erről a platformról...
2.
2.
godach
1.
1.
crytek
Remélem ezután végre elengedik a címet és betolják valami bundleba.

Game Passba nem merem elkezdeni mert akkor tuti kiszedik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...