Expeditions: Rome - így működik a harc

  • Írta: gorien
  • 2021. december 20.
  • Videó
Link másolása
Róma nevében harcolva, Róma légióit vezetve kivételes képességű legátussá kell válnunk, ehhez pedig számos összecsapáson át vezet az út, több kontinensen is. Az Expeditions: Rome új előzetese a harc működését mutatja be.

A Logic Artists tovább folytatja az Expeditions-szériát, a legújabb részben a Római Birodalom legátusa lehetünk, akit egy görögországi felkelés leverésével bíznak meg – azonban hamar egy olyan összeesküvésre bukkanunk, amelynek a szálai visszavezetnek Rómába. Ennek a történelmi CRPG-nek fontos részét képezi a körökre osztott harc, ezzel foglalkozik a legújabb videó.

Az alapokon túl az előzetes rávilágít arra, hogy mely fegyverek lesznek nélkülözhetetlen társaink, és a különleges képességekkel felszerelt segítőkre is vethetünk egy pillantást. Ugyanis annak ellenére, hogy hadjáratot vezetünk, az összecsapásokban egy kisebb csapatot irányíthatunk, ami saját történettel és személyiséggel rendelkező bajtársakból áll.

Hogy mindez minként működik a gyakorlatban, azt már kipróbálhatjuk az Expeditions: Rome nemrég megjelent demójában, ami közel négyórányi játékidőt ígér a görög kampány ízelítőjével. A teljes megjelenés 2022. január 20-án várható PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...