Visszatérés Roxfortba - megérkezett az előzetes

  • Írta: gorien
  • 2021. december 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Húsz éve, hogy először láthattuk moziban a Harry Potter világát. A mára sokkal tágabbá bővült univerzumot a Harry Potter és a bölcsek köve kezdte meg – erre és sok más közös élményre emlékeznek januárban a filmek sztárjai.

Az HBO Max igazi nosztalgiabombával indítja útjára 2022-t: január 1-jén műsorra tűzi a Harry Potter és a bölcsek kövének huszadik évfordulóját ünneplő különleges „osztálytalálkozót”. Nálunk ugyan még nem elérhető a streamingszolgáltató, de nem kell búslakodni: még január folyamán az HBO GO-n is látható lesz a Visszatérés Roxfortba. Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint és sokan mások összeülnek egy ünnepi különkiadásra, hogy felelevenítsék közös emlékeiket a forgatásokról és elmerengjenek a Harry Potter-filmek hagyatékán.


2.
2.
br1Koo
#1: Nekem az tűnt fel, hogy ahogy a karakterek idősödnek úgy lesz egyre sötétebb a sztori és az események. Az első film körítése még nagyrészt cukormáz, aztán a második már rákezd erre a komorabb vonalra. Természetesen ahogy a karakterek úgy a nézők is időközben felnőttek és így szinte tökéletesen elégítette ki az éppen aktuális ízlését a fiataloknak az egyre sötétebb hangulat.
1.
1.
Aborg
Nem vagyok mai gyerek, eszembe nem jutott volna olvasni a regenyeket - ha nem angol tanulasi cellal kerestem volna valamit. Igy hat belevagtam, most az otodik konyvet olvasom, es igazan nagyszeru regenyek. Anno lattam a filmeket is, de nekem a konyvek sokkal jobban tetszenek. A hangulatuk nem annyira komor mint a filmeknek, es rengeteg minden kimaradt a filmekbol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...