Bemutatkozik a Need for Speed: Pro Street

  • Írta: tjames
  • 2007. május 21.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts kiadta a soron következő Need for Speed (mely állítólag a Pro Street alcímet viseli) teaser videóját - hónap végén be is jelentik a játékot!
Az Electronic Arts kiadta a soron következő Need for Speed (mely állítólag a Pro Street alcímet viseli) teaser videóját - hónap végén be is jelentik a játékot!



Bár a tényleges játékról sokat nem tudhatunk meg, annyi azért látható (s reményre ad okot), hogy a játék nappal fog játszóni, és talán-talán végre törnek majd a verdák! Ne feledjétek: tíz nap múlva, vagyis május 31-én sor kerül a cím bejelentésére!
55.
55.
ncarlos
ratyi a játék unalom az egész
54.
54.
ncarlos
sajna nincs szabad kóborlás város sincs
53.
53.
ncarlos
csak nállam van ugy a demóba hogy az alagutba mikor megyek az aszfalt mintha oldalra vagy másirányba menne mint az autóm?
52.
52.
ncarlos
már megcsináltam a beállítást. a teljas hétfőr meglesz ha a demo elindult és nem szaggatott highon akkor a teljes sem fog?
51.
51.
ncarlos
sziasztok lehet hogy hülyeséget kérdezek de hol tudom beállítani azt a demóba hogy törjön a kocsi?
50.
50.
Dusk
Hello

Letöltöttem a demot felraktam és elindítottam bejött a fekete háttér és kifagyott nemtudjátok mért lehetett?

Pedig a readme-t is néztem és elvileg futni kellene XD
49.
49.
hermann05c
Üdv !

Letöltöttem a demoját és kiábrándító, nekem valahogy nagyon nem jött be, már ott fura volt, hogy amost megjelenő játékok között neki a legkisebb a rendszerigénye. A Carbon még úgyahogy elketyegett, de ez már nem nincs benne játékélmény !!!! Próbáljátok ki, lehet, hogy másoknak más a véleménye, én tiszeteletben tartom, hogy neki tetszik, de nekem nem jött be, inkább COD4, vagy Crysis, igaz merőben más stílusú játékok, de jobbak !

Üdv !
48.
48.
kicsi beci
Üdv!

Az U1 az jó volt, az U2-be voltak gagyiságok (pl: 200al a fal mellett elsiklasz és nem lassulsz stb...), de az is még jó volt. Aztán meg jött a MW, szerintem nagyon sokan azt várták, hogy ismét törjön a kocsi, de nem így lett. De voltak rendőrök, és üldözések, ami szintén jó volt, de minden egyes embernél azt kellett csinálni, hogy verseny+rendőr, és ez igy a vége felé már kicsit unalmas volt. Az U1 és U2be még "normális" vagyis nem többtízmilliós autók voltak, ami életszerűbb volt. A MWbe az nagyon nem tetszett, hogy csak drága autókkal lehetett rohangálni, ami szerintem az illegális versenyeken nemigazán életszerű.Aztán a Carbonba meg folytatódott ez a stílus.A MWba a tuningolás igaz rossz volt, (bemész a boltba megveszed aztán kész, az U2be legalább volt DINO teszt) aztán a Carbonba kicsit javult a dolog, már lehetett választani az áttételen, és hogy "nyomatékos" vagy "forgós" legyen a masinánk, de mindent otthont csináltál, nem volt bolt ahova be tudtál menni.Ez visszalépés volt az előbbihez képest. Ha nem lesz város, nem lesz tuningbolt, zárt pályák lesznek, és ráadásul rövidül a játék( ez igy van, PU elég hosszu volt, aztán az U1 rövidebb és igy egyre jobban rövidülnek a játékok) akkor nem lesz valami jó játék. De ha a fejlesztők rendbeszedik azokat a dolgokat amik eddig a játékososnak tetszettek általánosságba,(rendőrök, üldözések, város stb..) akkor szerintem igen is élvezetes játék lesz.Nézzétek meg a Toca 3-at, zárt pályás versenyek mind, de szerintem nagyon jó kis játék, és elég hosszu.Előre nem akarom fikázni az új játékot, remélem jó és élvezetes lesz.Nekem ez a véleményem.

Helló
47.
47.
mkmk88
remélem lesz szabad kóborlás!!!!! csak nem fejlődik már visszafelé az NFS!!!! én a Carbont gyorsan végigvittem és utána már csak a szabad kóborláson játszottam.

szerintem a U2-volt a legjobb.

46.
46.
Davidpip
De amint így utólag megnézem a videót, most több remény van bennem egy legújabb, mindenkit a lábáról ledöntő részre. Versenypálya! Na EZ NFS! Olyasmi, mint a NFS2 meg a 4, sokkal jobb grafkóval, meg remélem tuninggal.

Sokan aggódtok h úgyis szar lesz mint a Carbon, ami engem se nagyon érdekelt már az elejétől fogva, de sztem most az EA kárpótol.
45.
45.
Davidpip
Ahogy itt többen is mondtátok, az csak jobb lenne úgy, mint a NFS4-ben (amúgy nekem is az a kedvencem) vagy több régebbi NFSben, hogy vigyázni kelljen a kocsira. Mert az UG, UG2, MW, Carbonban nem is kellett figyelni arra hogy minek megyünk neki, mert nem tört a verda akármit csináltunk vele, és ez télleg nem igazi Need For Speedes effekt. Én is remélem, hogy valami izgalmas játékkal rukkolnak elő, aminek mégis van egy kis "régi" NFS-s feelingje.

Eddig az teccik a legjobban a játékan, hogy a modellkocsi a kedvencem, az RX7:)
44.
44.
csabcsi
Hát a Carbon is jó csak kicsit erőltetett. Nekem pl a Most Wanted tetszik a legjobban.de abban nem volt drift a Carbonban van ,és reméllem ProStreetben is lessz
43.
43.
dinidani19
Én nem nagyon tudom mijen lesz így a NFSP de nem lesz valami nagy durranás ha 3+ korhatár van rajta. Ezt én nagyon furcsálom mert a Carbon amit ráadásul nagyon elrontottak 12+ korhatárt tettek rá.
42.
42.
RuzsaZ
jó oké izgi lesz a játék, törik minden, de mint Binder is mondta: remélem azért nem fog az ellenfél autója sinen menni a kanyarban... mert eléggé idegesítő volt mindíg is, hogy már vért izzadok a klaviatúrára, hogy normálisan bevegyem a kanyart, a haverunk pedig kényelmesen 200-al beveszi a kanyart megcsúszás nélkül... :@
41.
41.
Binder
Hát egyetértek azokkal, akik visszasirják a régi "vigyázzunk a verdára" versenyeket...csak ugye ezzel egy a baj...az ellen, nem bizti hogy ugyanigy gondolja majd...

Met ugye anno is azon voltam mindig kiakadva, hogy a "gép" minden kanyart 200-zal vesz be...és még meg sem csúszik...

A Carbon-ban is az volt az egyetlen jó dolog, hogy a hegyi versenyenél, ha nem vigyáztál, átszakadt veled a szallagkorlát... :0)

Uh. nem hinném hogy a törés rontaná a játékélményt...



A lényeg hogy egyenlőre nem tudjuk mit kapunk, az viszont tuti, lesz akinek tetszik majd, és lesz akinek nem...de bárhogy is legyen, én mindenképp várom...mert NFS...már csak 1 nap és minden kiderül...:0)
40.
40.
gel00
dEAR JayKay:

Az, hogy törnek a verdák több szempontból is király. A fanok és akik szeretnek vezetni, azok biztos vigyáznak majd a kocsijuk épségére, és megtanulják kezelni a valós helyzeteket. Persze azért becsúszik egy két kisebb-nagyobb baleset. Remélem hogy ez (legalább a hard szinten) komoly következményekkel jár majd. A maradék hobbi játékos és persze a többi is élvezkedhet a verdák ripityára törésével.

Dear Noel Ryyka:

Ha észrevetted, a nfs-nél az a szokás hogy a legújabb részt (a kisebbségi komlekszussal küzdők) mindig fikázzák, és a régi részeket pedig istenítik. Szerintemmindnek volt valami pozitív és negatív oldala.Pl: A MW-ban a az autók gyönyrűek lettek, es imádtam a golfpályán meg az erdőben zsekázni, a Carbiban sajnos se golfpálya se erdő, csak egy ici -pici autópálya. A Carbiban végre megfelőek a kamera kormányhoz és a sebesség érzés a most wantedhez képest nagyon (nagyon) sokat javult. És a drift is nagyon bejött (picit lehetne juiced 2-s).
39.
39.
kismimo
38.
38.
JayKay
HI!

Ebböl a vidiből ugyen nem sok drült ki csak az hogy van törés és tuning egyaránt. Ebből még nem tudom mit akarnak kihozni, lehet hogy tényleg egy burnout-féleség lesz ami nagyon nem lenne jó, de viszont ennek az ellenkezöje is megeshet amire már kb 8éve várok!!!

Nevezetesen az hogy ÚJRA az lenne az NFS-ek lényege mint annó a NFS4:Road Challenge/High Stakes-ben volt, hogy méregdrága és valamelyest tuningolható gépcsodákkal versenyezhettünk utcán, de a gépekre nagyon is vigyázni kellett mert egy kisebb koccanás is ezer dolcsikba került és ez volt az IGAZI NFS FEELNIG!! azóta is ezt sírom vissza!!!

A valaha készült legjobb NFS-rész (leszámitva persze az idő elteltével elavult grafikát) a negyedik epizód volt szerintem, a road challenge!!!

Számomra még mindig az lenne az igazi játék ha a jó öreg NFS4 mai reinkarnációját megcsinálnák! azaz ugyanazt a játékot zsir uj grafikával, valosághű (nem ilyen carbon vagy MWszerü összevisszagyorsitott fizikátlan) irányitással, és töréssel ami súlyos dollárezrekbe került és nem az voolt a cél minél többet zúzzunk a pályán hanem hogy minél karcmentesebben érjünk célba, minél jobban kiméljük a vasat!

Bocsi ha regényt irtam, de most nagy beszélhetnékem van:)
37.
37.
Noel Ryyka
hát szerintem igenis jó irányba mentek mert a carbon-t nagyon elrontották, a most wanted-ot pedig nagyon eltalálták és szerintem jó hogy versenyzős és nem főleg tuningos játék lesz
36.
36.
Sido
Cső!Nem vok vmi nagy NFS-fan,de azt én is látom,hogy az EA elég rossz irányba tart ezen a téren...:-S
35.
35.
gel00
Ja még annyit, hogy szerintem az a barkács Rx7 az a vidió végén megmutatott törés miadt lett ilyen.
34.
34.
gel00
NOs mikor megláttam a videót, azt mondtam: újabb nfs, oké oké! De aztán megnéztem még egy párszol és rájottem itt valami durvaság lesz. A kocsi eleje össze van kapcsozva , a karcok ott vannak ahol lenni kell, foltozás a kocsi hátulján, és végül a kedvenc: az RX7-es a levegőben pirulettezve ripityára törik. Ez nekem annyit mond, hogy csúnyán törnek majd a verdák, és sok lehetőség lesz a lezúzott verdák barkácsolására. A törés nagyon is kellett!!! Én adok a valóságérzetnek. VAn is egy profi kormány szettem :P. És már dög unalom a nfs, mert ha a durva trükk nem jön be, akkor sincs semmi gáz az autóval. Nincs így semmi, ami motíválna hogy koncentráljak és igazán komoly trükköket csináljak. + A sok száguldozó állat is meggondolja magát az utakon, ha látja mi történik ha kicsit gyorsabban megy az ember.Én inkább attól félek, hogy megint túl könnyű lesz a game.Ja és nekem is régen azért jött be annyira az nfs, mert baromi szép tájakon lehetett zúzni. NA valószínűleg ez most nem lesz. Ez a grafikai megoldás most a közeli épületekre jó mert az ugye takar mindent.
33.
33.
Black Dragon
Kedves (lol) EA!! EZ NEM NFS!! Ez vmi NFS-BURNOUT-FLATOUT hibrid ebből köszönjük, de nem kérünk. Egyetértek a többiekkel: vissza a gyökerekhez!! egyébként sztem a hot pursuit II és az underground II volt a 2 legjobb nfs
32.
32.
Binder
A Carbon szerintem is "baklüvés" volt...az átszakadó szallagkorlátos hegyiversenyek tetszettek...de a többi...ááá...csillivilli...túúúl csillivilli...

Remélem valami nagyot alkotnak...játékmeneten is, meg a Drift-et is ujra "játszhatóvá" tehetnék...az U1-2-ben tök jó volt...imádtam...de a Carbonban...elég furára sikerült...és tök másképp viselkedett a verda, mint egyébként...



Szal a videó felhúzott, mosmá csak jó legyen...



A törés szerintem nem fogja rontani a játékélményt...sőt...bár állitólag azért nem törhettek eddig, mert ugyi itt az autók eredeti neveit használják...és erre...(márminthogy törhessenek mint a váza)...külön csengetniük kell...
31.
31.
ldavid
szerintem Underground stílusból az U2 a legjobb amúgy meg nekem is a HP2 a favorit, napfény, szép vidék, és Ferrari 4ever! :D



#33: csak azért hozza be a carbont mert az a legújabb és itt nézheted meg az új videót is, más 31-éig úgy sem lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...