Ma a Vampyrt szerezhetjük meg az Epicen

  • Írta: gorien
  • 2021. december 23.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games Store legújabb ajándékával egy borongós vámpírkalandba ugorhatunk fejest. A Vampyrban az első világháború utáni Londonban válunk akaratlanul vérszívóvá.

Dinoszauruszok és antropomorf állatok után vámpírokkal készül az Epic Games Store. Ezúttal a Vampyrra csaphatunk le, ami a főként Life is Strange-játékokkal hírnevet szerzett Dontnod műhelyéből került ki. Ez az akció-szerepjáték 1918 Londonjába visz minket, ahol Jonathan Reid bőrébe bújhatunk, egy orvoséba, aki akarata ellenére csatlakozott a vámpírokhoz – súlyos döntések várnak rá, ha meg akarja őrizni az emberségét.

A Vampyrt szokás szerint az Epic Games Store weboldaláról vagy magából az alkalmazásból szerezhetjük be. A határidő ismét holnap 17 óra.

7.
7.
Perseus84
Nem voltak nagy elvarasaim e jatek irant de a tortenete total beszippantott.
A harcokrol annyit h kb a felenel tartok es a szogesdrotot maxolom. Ezzel 1-2 csapas es kifekszenek tole a nalam 5 lvl - el magasabb ellenfelek is
6.
6.
Macifasz
Nem lett volna ez rossz játék, de a harc egész egyszerűen annyira kritikán aluli, hogy arra szavak nincsenek. A kezdeti lelkesedésem a játék iránt a végére szinte teljesen elillant a boss harcok miatt. :-/
5.
5.
br1Koo
Fasza kis játék, nagyon ott van a hangulata.
4.
4.
Yanez
Nagyon tetszett a játék! Élvezetes sztori, tudást igénylő harcok (hacsak nem easy-n tolod).
3.
3.
ARTURUS22
Megvettem pont epicen 5 eurom banja elsö föbost sikerült lekaszaoni, de utana eltevedtem ennek majd egy éve. Most os4 re jeresem fizikaiba de elvitték elölem 3 ért a legutobbit, most igy hatha többen megvalnak töle.
1.
1.
hedzsooo
Fujj, Epic... XD :D

Nem kicsit baro hogy ezt is ingyen bezsebelhetjuk! :)

Kosz az infot, + kellemes Karacsonyt mindenkinek! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...