Ma a Controlt kínálja ingyen az Epic

  • Írta: szlav
  • 2021. december 26.
  • Akció
Karácsony utolsó napjára egy újabb kiváló játékkal állt elő az Epic Games Store. Ezúttal a 2019-es Control lehet a miénk, ha tehát még nem tettétek, szálljatok szembe a paranormális jelenségekkel Jesse Faden oldalán!

Paranormális ellenfelekből akad bőven idén karácsonyra, hiszen tegnap a Prey került a fa alá, a mai naptól kezdve pedig felvállalhatjuk a Federal Bureau of Control igazgatását is. A Remedy fantasztikus játékában Jesse Fadent irányíthatjuk, aki arra hivatott, hogy kordában tartsa az Oldest House falai közt elszabaduló megmagyarázhatatlan jelenségeket. Utánozhatatlan alkotásról van szó, úgyhogy csapjatok le rá ingyenesen az Epic Games Store weboldalán vagy a launcherben!

És habár ezzel a karácsonynak hivatalosan vége, az Epic még nem fejezi be az ajándékozást. Az év utolsó napjáig minden 24 órában újabb ingyenes címekkel vár bennünket az online áruház, úgyhogy ne felejtsetek el visszanézni holnap is!

140.
140.
xanatos0911
#139: Az a Föld. Az nem az egész világ, ugye? Azért legyünk már tudományosan korrektek ;)
139.
139.
HMoody
#138: Így geoid pontosabban :)
138.
138.
xanatos0911
#137: Csodás :) Így kerek a világ, nem? Örülök, hogy ettől boldog vagy ;) Na, elég is a poénkodásból, az Úr irgalmazzon nekünk!!44
137.
137.
HMoody
Crytek és xanatos híres lett a laposföldes csoportban. :D
136.
136.
logic5
#120: Na, te sem vagy százas, az tuti... Polcz valóban van, hogy túltolja, de kb mindenben igaza van. Amíg a lapsik mind nem normális idióták!
135.
135.
Deadpool
134.
134.
viktro
Idézőjelben jobban nézett volna ki, mint general téma a threadben
133.
133.
viktro
#132: Nem rád értettem bro :)
132.
132.
Deadpool
#130: Nem is, decemberi vagyok.
131.
131.
csoki0619
Az oldal szerkesztőinek üzenném:
Kevesebb Control, több Covid cikk. Hadd pörögjön a számláló. :-)
Plusz egy külön rovat Dr. Crytek válaszol címmel.
130.
130.
viktro
#129: Covid és 30 évre elegendő kriptokörrönszi, és amúgy is hülye vagy
129.
129.
Deadpool
Oldal:Gamekapocs
Cikk: Milyen játékot add most az Epic
Kommentek: Covid

:D
128.
128.
Ooorky
#124: Neki mindegy, autisták mentesülnek a viselése alól.
127.
127.
viktro
#119: Tűpontos megfogalmazás!
126.
126.
HMoody
#120: Sándor egy elítélt bűnöző, aki épp 6 éves fegyházbüntetését tölti. Szóval nem értek egyet, hogy ezt Polcz túltolta volna. Amúgy bárki feljelenthet rémhírterjesztésért bárkit, ha van rá bizonyíték és ha azt széles körben teszi.
Én azt látom, hogy az a lapsi társaság azt kapta, amit érdemel. Ilyen az, mikor ad az élet pár pofont.
125.
125.
HMoody
#123: Oké, tehát nem tudod, hogy működnek a peer-review folyamatok. Nem baj. Csak akkor nem kéne hülyeséget beszélni. Képzeld, a Pécsi Tudományegyetem eredményeit se Cili néni hagyja jóvá...
124.
124.
HMoody
#121: Mondjuk a maszkhasználatra konkrétan pont csak egyöntetű, százas nagyságrendben van kutatási anyag, hogy működik. Remélem, a kriptoval több szerencséd lesz, mert ez most nagyon lukra ment. XD
123.
123.
xanatos0911
#117: Nem tudod ebből a témából kivonni a politikát. Az egészben benne van és átszőtte. Gondolod, hogy a független fact checkereket nem pénzeli senki? Vagy, hogy a The Lancet nem korrupt? Aranyos vagy, hogy azt gondolod, hogy van még olyan - az emberi életet szervesen befolyásoló - szerv, intézmény vagy embercsoport akiknek fényes kis páncéljáról csak úgy pattog lefelé a korrupció.
122.
122.
Caleon
Ok, pörög a topik, de elkelne végre egy moderátor ide. :(

Egyetlen db értelmes döntést sem hozott egyetlen ország se - ez tipikusan az, mint amikor a rádió bemondja, hogy egy ámokfutó a forgalommal szemben halad, mire crytek: egy??? Mindenki!!!
121.
121.
crytek
#117: Mióta itt van a járvány egyetlen db értelmes döntést nem hozott egy ország se.

Ami a legnagyobb mindfuck az a maszk...maszkot mindenhova már duplát is akár ha jól esik.De a tömött buszokon tömegközlekedéseken egymás seggében fogdossátok ugyanazt a kapaszkodót , székkarfát stb. Meg a boltokban ugyanúgy minden mindenki összefogdos.. de maszk az kell. Azt ha felvesszük az egész ember köré egy antibakteriális és vírusölő aurát hoz létre vagy mit hsiz a sok fogyatékos?

Az hogy egy nap ugyanabban a dzsuvás izzadt szarban szenved az ember az többet árt mint véd bármitől is.. A nagy főmuftik mégis erőltetik
Továbbra is amondó vagyok ha hagyták volna átkaszállni ezt a szart a világon minden szar nélkül mér rég vége lenne
120.
120.
Ooorky
#115: Eleinte szórakoztatóak voltak, utolsó fél évben már csak megszokás.
Az a probléma, hogy ott a polcz féle ellenoldal sem jobb, ugyanolyan mocsadék ő is, sőt így utólag főleg miatta süllyedtek még mélyebb konteós mocsárba Sándorék, mert folyamatosan éreztette velük, hogy ki vannak rekesztve a társadalomból. Az egyiküket covid rémhírterjesztésért fel is jelentette, pedig rajta kívül csinálták még pár százan...
119.
119.
FrankBlack
#48: Igazad van Viktro. Nem csak a tükör törvénye miatt bosszanthat sokakat Crytek. Ő talán inkább emiatt bosszantó többeknek is:

"Mitől van az, hogy a sánta ember nem bosszant fel bennünket, holott a sántító elme felingerel? Azért, mert a sánta ember elismeri, hogy mi járunk egyenesen, a sántikáló észjárás viszont azt állítja, hogy mi sántítunk; különben szánakoznánk, nem pedig bosszankodnánk rajta." (Blaise Pascal)
118.
118.
viktro
#116: :D most jön ki a fél év düh és harag? :D
117.
117.
HMoody
#114: Miért kéne védenem bárkit? A CDC feje, ahogy Cili néni is, politika. Ez nem tudomány. Attól még hogy a politika rosszul kezeli a járványt, hülyeséget csinál és egy politikus hazudik, a tudomány nem fog változni. Te kevered a kettőt. Egyetértek, hogy járványkezelésből kilóg a lóláb. Ehhez nem kell az USAig menni, elég itthon szétnézni. De ettől miért lenne az oltás hatástalan/káros/népírtás/változtat csillámpónivá vagy robottá (konteó fokozattól függően tessék kiválasztani)? Semmi köze a két dolognak egymáshoz.
116.
116.
Chrysh
#113: Mellesleg anyukád szólt nekem, hogy üzenjem meg Neked az ebéd fent van tálalva,
szóval két trollkomment között nyugodtan kimászhatsz a pincéből enni (és természetes fényt is látni). Ja és a zöldséget ne hagyd a tányér szélén, azt is meg kell enned, hogy jó nagy áporodott, büdös trollá nőjj
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...