Féléves csúszásban a Final Fantasy XVI

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 27.
  • Csúszás
Link másolása
Noha a Square Enix azt ígérte, hogy az idei év folyamán hallunk még a Final Fantasy új része felől, ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, erre végül nem került sor. A producer egy levélben vázolta fel, hogy mi a helyzet.

Noha az alkotók nem merték megígérni, hogy ott lesz-e a Final Fantasy XVI az idei Tokyo Game Show-n, azt leszögezték, hogy biztosan hallunk majd a játék felől az év vége előtt. Erre végül mégsem került sor, a minap Naoki Yoshida producer helyzetjelentett a témában, és kért elnézést a rajongóktól.

Yoshida szerint a koronavírus-járvány egész egyszerűen keresztülhúzta a számításaikat, miután a fejlesztőcsapat tagjai kénytelenek voltak otthonról dolgozni. Ez rendkívül megnehezítette a kommunikációt, nem is beszélve a külsősökkel való együttműködésről, akik sok esetben megcsúsztak a munkájuk leadásával - már ha le tudták azt adni egyáltalán.

És bár a srácok már dolgoznak azon, hogy áthidalhassák a problémákat, a Final Fantasy XVI fejlesztése féléves csúszásba került ezzel, így a vártnál később, valamikor tavasszal mutatják meg újra a játékot a nagyközönség előtt.

3.
3.
nemfontos
#2: Bár addig lehet hogy leköt a nioh 2. Egyelőre nem nagyon sikerül megunnom.
2.
2.
nemfontos
Pedig az e. Ring után ez kellene a legjobban. :(
1.
1.
Shao Kahn
Azért remélem a játék elkészül és megjelenik 2022-ben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...