Boomer Gamer podcast: kedvencek és akciók

  • Írta: Gamekapocs
  • 2021. december 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Az ötödik adással zárja az évet a Boomer Gamer podcast stábja. Geri és Fritz listába szedték az idei nagy kedvenceiket, és átnyálazták a Steam és az Epic Games Store legjobb évvégi akcióit.

A karácsonyi kajakóma és a szilveszteri tűzijátékok közt visszatért a Boomer Gamer podcast csapata. Ezúttal az idei év legnagyszerűbb játékairól lesz szó, legyenek azok akár hatalmas AAA-címek, indie gyöngyszemek vagy VR-os érdekességek. Emellett szó esik a digitális játékáruházak legizgalmasabb év végi akcióiról is, hiszen jól tudjuk, kevés ajándék esik olyan jól, mint egy vadiúj videojáték. Jó szórakozást kívánunk!

Az újabb adásokért kövessétek a YouTube-csatornánkat, és csatlakozzatok a Discord-szerverünkhöz, ahol elmondhatjátok a véleményeteket, és kérdezhettek is tőlünk!

7.
7.
delphijos
#6: Az “új” embereknek néha az is elég ( ne felejtsük el sokuk tizenéves fiatal ) hogy “új” megjelenés. Mert amúgy ki se próbálnának egy 15-20 éves játékot. ( ha egyáltalán hallottak róla ha nem lenne remaster, ami “visszahozza” a címet a köztudatba ) vagy sok régi game nehezen futtatható a mai cuccokon… ez is szempont lehet. Persze egyetértek hogy ennek ellenére sok a trehány remaster.
6.
6.
taktaharkányi
#2: Alapvetően egyetértek. Bár nyilván egy GTA trilógia vagy egy Warcraft 3 remastered joggal veri ki a biztosítékot sokaknál, nem csak azoknál, akik régen szerették, de "új megjelenésként" is egy trehény, összeb*szott munka, amiről lerí, hogy "csináljuk mert úgyis lesz 2-3 millió hülye, aki megveszi 20-30 dollárért" mentalitással készült (vagy inkább lett kiadva... a készítőket nem feltétlenül érzem ludasnak). Vagy most jutott még eszembe a Bioshock 1-2, ami még szarabbul is nézett ki szerintem, mint az eredeti. A Mass Effect viszont régi veteránként is épp annyira szórakoztat mint anno. Bár az első rész akció-gameplay mechanizmusa nyilván kopottas manapság. De még az eredeti 60 EUR-s áron is szerintem egy bőven korrekt vétel (halkan jegyzem meg, hogy szerintem az Andromeda sem szar, ha az ember kicsit külön tudja kezelni és nem feltétlenül az eredeti trilógiát szabja meg mérceként, a mostanában érte kért 4-5 EUR nevetséges ár, azzal is eltöltöttem egy remek 50 órát, bár nem vettem meg eredeti áron).
Nyilván az ideális az lenne, ha a Final Fantasy 7, a ME:LE, a Crash Bandicoot, a Resident Evil 2 vagy mondjuk a Shadow of the Colossus lenne az ideális példa remasteredek és remake-ek terén.
5.
5.
_Giskard_
#4: Igen, ebben igazad van. Ha van olyan ember aki először a remaster miatt hall egy játékról akkor valószínüleg azt veszi meg.
Nekik azt javaslom azonban hogy olvassanak utána, gyakori hogy az eredeti sokkal jobb. Ezt próbáltam kifejteni a Vice City kapcsán.
4.
4.
delphijos
#3: “A felesleges remasternek nincs, ami semmi ujat nem hoz, csak rokabor”

Kérdés hogy KINEK FELESLEGES. Ahogy alább írtam annak aki játszott vele, annak lehet, és NEM KÖTELEZŐ. De biztos egy csomó ember van aki ezzel a verzióval játszik először. Annak meg pont hogy nem felesleges….
3.
3.
_Giskard_
Ahogy mondják a JÓ remake-nek van letjogosultsága.
A felesleges remasternek nincs, ami semmi ujat nem hoz, csak rokabor.
Pl nekem kimaradt a Vice City, megvettem az eredetit es nem a kritikan aluli remastert.
Ellenben jol elvagyok az FFVIIel ami gyakorlatilag egy uj jatek. Ha ilyen szinvonalu egy remaster akkor nincs gond.
Mondjuk az arcedulaval van azert :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...