Game Passben kezd a Rainbow Six: Extraction

  • Írta: gorien
  • 2022. január 6.
  • Akció
Link másolása
Néhány hét választ el minket a Rainbow Six-sorozat legújabb darabjától, amelyről a minap kiderült, hogy már az első napon megtaláljuk a Game Pass kínálatában is. A Ubisoft ezzel kívánja jelezni, hogy hisz a szolgáltatás erejében.

A Rainbow Six operátorait az archæanokkal összeeresztő Rainbow Six: Extraction már az első napon elérhető lesz a Game Pass kínálatában a konzolos és a PC-s játékosok számára is – jelentette be a Ubisoft. Chris Early, a Ubisoft üzleti ügyekért felelős alelnöke szerint ezzel a lépéssel „demonstráljuk, hogy hiszünk az előfizetéses szolgáltatás értékében és abban a lehetőségben, amit a játékosoknak kínál”.

Nem az Extraction Game Passbe érkezése volt azonban a franciák egyetlen bejelentenivalója. Az eddig csak konzolosoknak hozzáférhető Rainbow Six: Siege a PC-sek számára is játszható lesz január 20-tól. És ha az xboxosoknak nem lenne elég a Game Pass kínálata, a Ubisoft elérhetővé teszi konzolokon is saját szolgáltatását, a Ubisoft+-t is, amin keresztül a kiadó száznál is több játékához férhetnek hozzá, ha előfizetnek.

A Rainbow Six: Extraction január 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

2.
2.
crytek
Remélem konzolon is free hónappal vonzza a népeket majd 1-2 alkalommal. Le lehet majd tolni 1-2 játékot legalább :)
1.
1.
markoci555
nem a szolgáltatás erejében hisz, hanem már most bukásra lenne ítélve a játék, ha ott nem lehetne hozzájutni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...