Kiadós előzetest kapott a Lost Ark

  • Írta: szlav
  • 2022. január 8.
  • Videó
Hamarosan nálunk is megjelenik az Ázsiában óriási népszerűségnek örvendő Lost Ark. A gyakran csak koreai Diablónak titulált MMOARPG rengeteg izgalmas tartalommal érkezik - erről számol be a legfrissebb előzetes.

Ha ráuntatok a Diablo III vagy a Path of Exile grindjára, akkor mindenképp tartsátok rajta a szemeteket a Lost Arkon! A Dél-Koreában 2018 óta futó online akció-szerepjáték a jövő hónapban nyugatra is megérkezik, a free-to-play üzleti modellnek köszönhetően pedig nem sokat veszíthetünk a kipróbálásával.

A fenti kedvcsináló pedig nyilvánvalóvá teszi, hogy nem csak a szemrevaló látvány miatt érdemes lecsekkolni a játékot. Az öt részletesen személyre szabható karakterosztály egyikét kiválasztva rengeteg izgalmas kaland vár ránk, legyen szó a fő történetszálról, a hatalmas raidekről és dungeonökről, vagy éppen a 3v3-as PvP-arénáról. Még a végtelen tengereket is bejárhatjuk a vitorláshajónk fedélzetén, hogy aztán a nap végén a saját trópusi erődítményünkben zárjuk a napot.

A Lost Ark február 11-én érkezik PC-re.

Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!
7.
Ganzer
6.
Lorthirash
Ezt kellet volna kiadni nem a new worldot.
5.
DragonBleacPiece
nagyon várom énis, jó lesz valami új hack n slashbe belekezdeni
4.
Ganzer
Kb egy évet játszottam vele vpn-nel, nagyon jó cucc. Érdemes nekiállni, előre is jó játékot mindenkinek.
3.
zsocc-nrg
8 év telt el az első trailer óta de végre megérkezik :D nagyon várom már!
2.
Chdz
Gold Support packkal kezdünk kb. azt hagy szójon.. :D
1.
Drraco
Na végre! Már azt hittem, sosem jön el ez a nap.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...