Végleg ingyenessé vált a PUBG

  • Írta: szlav
  • 2022. január 11.
  • Hír
Link másolása
Eljött az idő, hogy a battle royale-játékok első nagy úttörője is levesse magáról az árcédulát. A mai naptól kezdve free-to-play üzleti modellel folytatja a PUBG: Battlegrounds.

A Krafton az idei The Game Awards műsorán jelentette be, hogy idén januárban free-to-play modellre vált a PUBG: Battlegrounds, ma pedig végre elérkezett az átállás napja. Immáron PC-n és konzolokon is ingyenesen letölthetjük az első igazán sikeres battle royale-játékot, így akit eddig csupán az árcédula tartott távol, mostantól nem hivatkozhat erre a kifogásra.

Egy kompetitív online játékban természetesen kulcsfontosságú, hogy a fizető felhasználók ne kerüljenek kézzelfogható előnybe a többi játékossal szemben, ha az erőegyensúlyról van szó. Szerencsére úgy tűnik, hogy a PUBG sem fog pay-to-win problémákba ütközni, hiszen csak kozmetikai extrákra, illetve az úgynevezett Battlegrounds Plusra fizethetünk majd be. Az utóbbi egy egyszer megvásárolható bővítmény, melynek tulajdonosai hozzáférhetnek a rangsorolt meccsekhez és egyéb extra játékmódhoz, illetve néhány különlegesebb játékbeli kiegészítőhöz.

A PUBG: Battlegrounds tehát már ingyenesen érhető el PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, no meg persze mobilplatformokon, ahol eddig sem kellett fizetnünk a játékért.

5.
5.
Spiderling
#2: Jó 500 órám van benne, igaz több mint 4 éve megvan, szóval ez az 500 óra elég kevés.. :D
A mozgó járműből lőttek rám sorozatot, és úgy haltam, mint a pinty...és ez hányszor megtörtént. Vezetett, aztán át ült anyósülésre, és ledarált a p*csába.... gusztustalan. :P
4.
4.
Extol
Jah valsz ez az uccsó szög a koporsóban. Ha ingyenes lesz, sztem moderátorokra sem fognak költeni már akik a beküldött csalásokkal foglalkoznak. Persze engem már nem érdekel egyáltalán. Gyomorforgató volt, de azért kipróbáltam hogy lássam, mi az a Battle royal őrület. Voltak jó pillanatok kétségtelen, de nem estem hanyatt
3.
3.
Heldengeist
Amúgy ez a játék kijött már early access-ből?
2.
2.
godach
#1: Pedig amúgy nem lenne rossz az alapkoncepció.
Én nem vagyok az a nagy multis, kiégtem anno a cs1.6-nál lanban, de azért néha rávetemedek a multira a haverokkal és ebben igencsak jól szórakoztam.
Nem utolsó sorban, egyedül is izgalmas volt (nem értek rá, nem kellett másra várni/alkalmazkodni) stb. Ha lenne valami normális single játékmód benne, tuti belevernék pár órát.
Így is van benne 100+ bár érdemben eredményt nem értem el. (talán 8. volt a legjobb hely amit elértem) viszont tényleg a csalók miatt nem volt kedvem játszani vele. Nem tudtam eldönteni, hogy valaki annyira pro hogy olyan helyzetben kinyír, vagy csaló... így hagytam is a fenébe pedig egy chicken dinner jól mutatna a végigjátszásaim között :D
1.
1.
Ooorky
Let the hack begin! (nem mintha eddig nem lett volna tele csalókkal)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...