A Firesprite vette át a Twisted Metal-játékot

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 13.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb beszámolók szerint a Sony szeptemberben felvásárolt stúdiója vette át az új Twisted Metal-játék fejlesztését, miután a menedzsment úgy döntött, hogy elveszi a projektet a Destruction AllStarst jegyző Lucid Gamestől.

A hét elején számoltunk be róla, hogy egyes pletykák szerint a Sony úgy döntött, megvonja a bizalmat a Destruction AllStarst fejlesztő Lucid Gamestől, így már nem ők dolgoznak a tavaly óta szóbeszéd tárgyát képző, vadonatúj Twisted Metal-játékon. Akkor arról lehetett hallani, hogy valamelyik belsős csapat örökölte meg a játék munkálatait.

A VGC most arról számolt be, hogy tudomásuk szerint a reboot fejlesztését végül a szeptemberben felvásárolt, Liverpoolban található Firesprite Games vette át. Ők azok, akik korábban a The Persistence-t és a PlayRoom-játékokat is készítették, jelenleg pedig gőzerővel dolgoznak a PS VR2-re bejelentett Horizon: Call of the Mountainon.

Érdekesség, hogy a két stúdió egyébként mindössze tizenöt percre található egymástól, így nem meglepő, hogy már akad olyan Lucid-alkalmazott, aki most már a Firesprite csapatát erősíti. A ResetEra fórumozói ugyanis kiszúrták, hogy Matt Southern, a MotorStorm-játékok egykori rendezője már nem a Lucid alkalmazottja, hanem csatlakozott a Firesprite-hoz, ráadásul ezúttal is rendezőként fog majd dolgozni.

Ez persze semmit még semmit sem bizonyít, hiszen nem tudni, hogy Southern valójában milyen játékon is dolgozott a Lucidnál, de azért eléggé sokat sejtető lépés.

1.
1.
SgtEversmann
Várja valaki is a játékot? Csak kérdezem :) Én még nem láttam Twisted Metal rajongót
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...