Kiegészül a Dark Messiah of Might and Magic

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Még el sem kezdődött a UbiDays, máris özönlenek az újabbnál-újabb információk és érdekességek: többek között a kiállításon be fog mutatkozni a Dark Messiah addonja.
Még el sem kezdődött a UbiDays, máris özönlenek az újabbnál-újabb információk és érdekességek: többek között a kiállításon be fog mutatkozni a Dark Messiah addonja.



Eddigi információink szerint a kiegészítő a Dark Messiah of Might and Magic: Elements címet fogja viselni, s nagy valószínűséggel a tavaly boltokba került FPS-RPG hibrid kiegészítőlemeze lesz. További infók a kiállítás megkezdődésével várhatóak, addig is maradjatok velünk!
9.
9.
maxy25
Hali All!

Érdemes kipróbálnotok! Mostanában csak külső kamerás akció játékkaé nyomultam, de ez a game oda**sz! Várom már a kiegészítőjét.

Apropó!

Van vkinek végigjátszás?
8.
8.
Sido
Csákó!Nekem is végég kellene vinnem az alapot,úgy érzem:)
7.
7.
felegyi
Akkor vidd végig Utys!
6.
6.
Utys
Folytatás?! Még csak kiegészül....lehet most már erőt veszek magamon és végig viszem az alapot.
5.
5.
CULO
Csatlakozom hozzátok...nekem is nagyon bejött a game és biztos vagyok, hogy nem fogunk csalódni a folytatásban sem! :P
4.
4.
gel00
Picit lehetett volna hamarabb. Nagyon sok jó game lesz! Nem tudom mennyi időm lesz majd rá!? Amúgy nagyon nagy fan vagyok, végigtoltam minden részt, szóval én inkább a folytatást várom, amiben mellőzik a lináris játékmenetet. A mighnt and magic-nak mindig is szerves része volt a barangolás.
3.
3.
gringos
úúúúúúúú, minden idők egyik legjobb játéka volt számomra. A pókok olyan gecijól sikerűltek, hogy beszarás, meg a hangok, meg midnen, remélem nem fél munkát dobnak majd a piacra. VÁRJUK A GAMMÁT.
2.
2.
kenny22
ja ez télleg jó én is 4 szer nyomtam végig :) remélem most tele teszik jobbnál jobb pályákkal, mert elég kevés pálya volt a simában
1.
1.
felegyi
Na végre!EZ a kedven gammám!Én 4x végigvittem a simát,ezt nagyonvárom!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...