Teaser traileren a Moon Knight

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A tengerentúlon az NFL Wild Card körében láthatják a nézők a Moon Knight első teljes előzetesét, de amíg felkerül a felvétel a YouTube-ra, addig nekünk be kell érnünk a trailert beharangozó teaser trailerrel.

Moon Knight karakterét Doug Moench és Don Perlin párosa alkotta meg, és először 1975-ben, a Werewolf by Nightban mutatkozott be. Főhősünk civil alteregója egy Marc Spector nevű zsoldos, aki amellett, hogy nehézsúlyú bokszolóként kereste a kenyerét, szolgált az amerikai hadseregben is. Marc egyébként zsidó-amerikai rabbi fiaként látta meg a napvilágot. Szuperképességeit akkor szerzi meg, amikor egy egyiptomi küldetés során életét veszíti, testét pedig egy ősi templomban helyezik el, ahol esküt fogad Khonshu isten előtt. Az egyiptomi isten erejével felruházva az lesz a feladata, hogy amolyan képviselőként őrizze a rendet a Földön.

A részben hazánkban forgatott sorozatban Oscar Isaac alakítja majd Holdlovagot, illetve láthatjuk benne Ethan Hawke-ot is, de egyelőre nem tudni, kit is fog alakítani.

Ha megérkezik a teljes előzetes, azzal is jelentkezni fogunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...