Ősszel érkezhet a Tőrbe ejtve folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint az év utolsó negyedében, valamikor ősszel érkezhet a Tőrbe ejtve folytatása, amely az előzetes fesztiválturnét követően egyből a Netflix kínálatában debütál.

A Variety értesülései szerint valamikor ősszel landolhat a Netflix kínálatában a Tőrbe ejtve (Knives Out) második része, miután részt vett egy gyors fesztiválturnén. A film forgatása tavaly szeptemberben ért véget, vagyis a jelek szerint az utómunkálatok is a tervek szerint haladnak.

A Netflix - amely az utóbbi időben egyre látványosabb összegeket költ a saját filmes projektjeire - tavaly áprilisban állapodott meg az első részt rendező Rian Johnsonnal és a produceri feladatokat ellátó Ram Bergmannel, hogy azok két folytatást készítsenek a számára. A 465 millió dolláros üzletnek feltétele volt, hogy a folytatásoknak hozniuk kell az eredeti mozi büdzséjét (40 millió dollár), és Daniel Craignek is vissza kell térnie bennük - ezenkívül Johnson teljes szabadságot kapott. A hírek szerint Johnson, Bergman és Craig 100-100 millió dollárt kap a két film után.

Habár az új részről még nem sokat tudunk, a színészgárdáról már elkezdték csepegtetni az infókat a készítők. Eszerint Dave Bautista, Madelyn Cline, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Kate Hudson, Janelle Monáe, Edward Norton és Leslie Odom Jr. is a stábot erősíti.

2.
2.
_Rej
erre mi szükség egyébként?
1.
1.
shatterhand
Örülök,hogy jön.
Van netflixem,de vhol sajnálom hogy egyből ott is nézhető. Nem szeretném ha kihalna a mozi. Minden bajával együtt azért van más ott nézni és más egyből otthon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...