Áttekintő előzetesen a Pokémon Legends: Arceus

  • Írta: gorien
  • 2022. január 25.
  • Videó
Link másolása
Napokon belül megjelenik a Pokémon Legends: Arceus, ami egy háromdimenziós irányból közelíti meg a játékuniverzumot. A legújabb előzetes elmond mindent, amit tudni érdemes róla.

A Pokémon Legends: Arceusban a Pokémon-univerzum múltjába látogatunk, egy olyan időszakba, amikor a Sinnoh régiót még Hisuinak hívták, és a pokémonok még vadon éltek, nem tanultak meg együtt létezni az emberekkel. Mi egy fiatal felfedezőt fogunk alakítani, aki Laventon professzor csapatának tagjaként az első teljes Pokédex megalkotásán és a régió feltérképezésén dolgozik.

A január 28-án Nintendo Switchre érkező játék legújabb előzetese átvesz minden lényeges tudnivalót. Bázisunkról nagy felfedezőutakra indulunk, amelyek során természetesen megküzdhetünk a vadon élő pokémonokkal, és be is foghatjuk őket – arra persze érdemes figyelni, nehogy túl nagy fába vágjuk a fejszénket egy-egy veszélyes példánnyal. Kalandozás közben Jubilife-ban tölthetjük fel a tartalékainkat, változtathatunk a ruházatunkon, és még fotózásra is mehetünk a pokémonjainkkal.

2.
2.
tyber16
Mi volt ez a low budget szar? Édes istenem itt is ugyanazok a szar fos animációk vannak mint a sword and shield-nél de kb az egész grafika pont olyan mint ott. Ja és külön öröm hogy itt is meghagyták a fülsértő csipogó pokémon hangokat. A nintendo abszolút szarik bele a pokémon franchise-ba és jól is teszik mert a sok elvakult hülye ezt az igénytelen szart is megfogja venni. Nem hiszem el, hogy egy switch exklúzív pokémon játékra ennyi telt tőlük... mert ez kb a minimumot súrolja. A szokásos akció rpg játékmenet biztos, hogy hozza a kötelezőt de a játék megvalósítása az a béka segge alatt van, egy igénytelen fércmunka érzetét kelti. Bocs pokémon rajongók, én is pokémonon nőttem fel de ennél még a 3ds-es Ultra Moon is 1000x jobban néz ki.
1.
1.
zsocc-nrg
Nem tehetek róla de bántja a szemem hogy mennyire elmaradott a látvány még a korábbi Pokémon-játékokhoz képest is, pedig nem vagyok grafikabuzi. Olyan béna és elnagyolt az egész, a nyílt terekre meg inkább nem mondok semmit. Remélem a játékmenet megmenti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...