Így támadhatunk meg másokat a Sniper Elite 5-ben

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 25.
  • Hír
Aki szereti azzal büntetni magát, hogy másokat is beenged a játékába, örülhet: a Sniper Elite 5 egyik újdonsága az Invasion mód lesz, amelyben más játékosok is vadászhatnak ránk, miközben mi teszünk-veszünk Franciaországban.

A Rebellion közzétett egy új előzetest a Sniper Elite 5-ről, és bár a filmes trailer semmit nem mutat a játékmenetből, végső soron az új Invasion mód hype-olására van kihegyezve. Ez lesz ugyanis a folytatás egyik legnagyobb gurítása, és a videó leírásának hála már azt is tudjuk, hogy pontosan mire számítsunk tőle.

Ahogy az a hasonszőrű mókáknál lenni szokott, az Invasion mód lehetővé teszi, hogy beszálljunk más játékosok játékába, vagy épp ellenkezőleg, ők szálljanak be a miénkbe: ilyenkor a betolakodó a tengelyhatalmak oldalán alakít egy mesterlövészt, a célja pedig értelemszerűen az lesz, hogy levadássza a főhőst - vagy a főhősöket, hiszen ez az opció a kooperatív játékban is elérhető majd.

Az ígéretek szerint az Invasion különös kihívást hoz a játékmenetbe, hiszen a játékosok mindössze egy értesítést kapnak arról, hogy látogatójuk érkezett, ezt követően pedig kezdetét veszi a fogócska, amely mindenféle jutalommal kecsegtet a győztesek számára.

Azért segítséget is kapnak a felek: az Eagle Eyes funkcióval a támadók megjelölhetik az AI által irányított katonákat, így ha azok észreveszik a főhőst, megjelölik a térképen - a Stay Sharp parancs eközben az éberségüket növeli. A szövetségesek oldalán harcoló játékosok cserébe bepoloskázhatják a pályán található telefonokat, hogy azzal figyeljék az ellenfelüket, érdemes lesz azonban vigyázni, hiszen ha túl sokat élnek ezzel a lehetőséggel, magukat is lebuktathatják.

Az Invasion mód természetesen kikapcsolható lesz, de már azért is extra XP-t kapnak a játékosok, ha bekapcsolva hagyják.

A Sniper Elite 5-re PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jelenik meg idén, és az Xbox Game Pass felhozatalában is megtaláljuk majd.

4.
4.
Extol
Alapvetően hülyeség hogy a kampány módba beleteszik a többi játékost. Mi van azokkal a pályákkal, ahol észrevétlennek kell maradni, és az ellenség nem tudja, hogy figyelik? Lesz egy katona aki fel-le fog szaladgálni, mert előrehaladott üldözési mániája van?
3.
3.
Gerzson95
Hát, ez első hallásra inkább idegesítő lesz, nem izgalmas.
2.
2.
crytek
#1: Minden kiadó ezt játssza. Ami sikeres volt az hoz egy szintet minek rizikózzanak
1.
1.
NemecsekErno
Ennyi lesz a nagy újdonság? Mert akkor ez is ugyanolyan monoton, vontatott szar lesz, mint az előző rész az Italy.
Hogy ez a sorozat csak ezzel az ostoba Invasion móddal tud megújulni, nem pedig egy értelmes és izgalmas, változatos kampánnyal, az egyszerűen nevetséges.

Ha nincs semmi ötletet, rakj bele egy másik játékost, aztán azzal majd izgalmassá válik a játék, ahogy kergetik egymást a térképen!
Száradjon rájuk, vagy majd a Game Pass-ban. Ezek szerint a kiadó sem hisz benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...