Sniper Elite 5 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Ezúttal Franciaországba vezet a legjobb mesterlövész útja.

Megérkezett a Sniper Elite 5 első DLC-je

Kezdetét vette a Sniper Elite 5 post-launch támogatása. A szezonbérlet első DLC-je egy új pályát és két új fegyvert hoz magával, de kapunk egy új, ingyenes térképet a multiplayerhez is.

Brit toplista: ismét vezet a Horizon: Forbidden West

A feltöltött PS5-készletek és a nemrég bemutatott konzolcsomagnak hála új erőre kapott a Horizon: Forbidden West. A játék ismét a brit toplista élén végzett, de jól húzott a többi slágercím is.

Brit toplista: aranyérmesként kezdett a Sniper Elite 5

A múlt héten megjelent a Sniper Elite-sorozat legfrissebb darabja, és a brit dobozos játékeladások toplistáján egyből az első helyet követelte ki magának.

Elkészült a Sniper Elite 5 videótesztünk

Az írásos tesztünkben alaposan górcső alá vettük a Sniper Elite-sorozat legújabb részét, de nem marad el a videós összefoglalónk sem. Hatalmas fejlövések és zavarba ejtő bugok következnek!

Sniper Elite 5 teszt

Észak-Afrika és Itália után a megszállás alatt álló Franciaországba tart a világ legfélelmetesebb mesterlövésze. A Sniper Elite-sorozat ötödik része komoly ambíciókkal tért vissza, de vajon tényleg érdemes volt rá várni?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, mi pedig a megszokott módon jelentkezünk a heti premiereket összefoglaló listánkkal. Lássuk, hogy milyen címek várnak ránk a következő napokban!

Így kezdődik a Sniper Elite 5

Napok választanak el bennünket a Sniper Elite 5 megjelenésétől, így nem meglepő, hogy egyre több látnivalót kapunk a lövöldéből. Most az első 19 percét nézhetjük meg.

Nem finomkodik a Sniper Elite 5 új előzetese

Egy csokornyi új screenshottal és egy vadiúj előzetessel jelentkezett a Sniper Elite 5. A Rebellion legújabb mesterlövészes játékában ismét komoly szerepet kap a széria elengedhetetlen Kill Camje.

Íme, a májusi Xbox Game Pass-játékok második adagja

Vaskos felhozatallal készül május második felére az Xbox Game Pass. A Microsoft előfizetéses szolgáltatásához egyaránt csatlakoznak jókora AAA-címek és a legmenőbb indie újdonságok.

Milyen újdonságokat tartogat a Sniper Elite 5?

Mély lélegzet, ujj a ravaszon, a náci őrnagy feje pedig a célkeresztben. Újabb rövid kedvcsinálót kapott a Sniper Elite 5, melynek köszönhetően megismerkedhetünk a játék legfontosabb újdonságaival.