Mozgásban a Life is Strange: Remastered Collection

  • Írta: szlav
  • 2022. január 26.
  • Videó
Link másolása
Egy héttel a premierje előtt a Square Enix végre élesben is megmutatta a remasterelt Life is Strange játékmenetét. A bő hatperces klip a Chrysalis első sorsdöntő jelenetét mutatja be.

A kellemetlen csúszások után február 1-jén végre megérkezik a Life is Strange: Remastered Collection (kivéve a Switch-verziót), így a Square végre időszerűnek látta, hogy élesben is megmutassa a felújított csomag játékmenetét. A több mint 6 perces videónak hála a Dontnod közönségkedvencének első fejezetébe tekinthetünk be, és habár a felvétel a játék egy igen korai szakaszát mutatja be, érdemes lehet kihagynotok a videót, ha most ismerkedtek először a játékkal, és nem szeretnétek spoilerekbe ütközni.

A Life is Strange: Remastered Collection magába foglalja az eredeti Life is Strange-et, annak előzménysztoriját, a Before the Stormot, illetve a Farewell bónuszfejezetet - mindezt felújított formában. A részletesebb textúrák, másféle bevilágítás és egyéb vizuális újdonságok mellett változik a szereplők arcmimikája is, hála az új motion capture-nek.

A kollekció február 1-jén érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Stadiára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...