Itt a Life is Strange: Remastered Collection dátuma

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 25.
  • Megjelenés
Link másolása
Az előzetes tervek ellenére mégsem futott be a True Colorsszal együtt a Life is Strange: Remastered Collection. Az első évad és a Before the Storm feljavított változatát tartalmazó csomag most megkapta az új megjelenési dátumát.

A legfrissebb Life is Strange-epizód, a True Colors bemutatkozásakor az is kiderült, hogy Arcadia Baybe is visszatérhetünk majd a Life is Strange: Remastered Collectionnel, ami mind a Life is Strange első évadát, mind a Deck Nine-féle, Chloéra koncentráló Before the Stormot tartalmazza. A csomag eredetileg a True Colorsszal együtt debütált volna, de a Square Enix végül elhalasztotta.

Eddig csak a 2022-es megjelenés volt biztos, ám a kiadó tegnap napra pontosan leszűkítette a dátumot: február 1-jén vághatunk neki a kicsinosított epizódok végigjátszásának. A Remastered Collection megszépített karaktermodelleket és környezetet ígér, feljavított fényhatásokat, illetve motion capture-ral újravett arcanimációkat is. A Before the Stormból ráadásul a Deluxe-kiadás jár hozzá, azaz a különféle ruhák mellett a Farewell bónuszepizódot is megkapjuk.

A Life is Strange: Remastered Collection PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...