Valamikor nyáron rajtol el itthon a Disney+

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 26.
  • Cooltúra
Link másolása
Hivatalossá vált, hogy Magyarországon valamikor most nyáron rajtol majd el a Disney+ szolgáltatása, ráadásul hozzánk a Star kínálatával együtt érkezik majd meg az új streamingszolgáltató, ami egészen elképesztő médiakönyvtárat ígér.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Disney+ idén nyáron hazánkba látogat, a ma kiadott sajtóközlemény azonban ezt hivatalossá is tette. A Disney idei terjeszkedésének köszönhetően további 42 országban lesz majd elérhető a platform.

A teljesen reklámmentes tartalmak között megtaláljuk majd a Disney saját gyártású sorozatait, a Marvel, a Star Wars és a Pixar alkotásait, illetve a National Geographic tartalmait is. Emellett a szolgáltatás a Star katalógusával együtt mutatkozik be nálunk, ami azt jelenti, hogy a Disney-hez tartozó leányvállalatok, az FX, a Freeform, a Hulu, az ABC Signature, a 20th Television, a 20th Television Animation, a 20th Century Studios, a Searchlight Pictures, a Touchstone Pictures és a Hollywood Pictures filmjei, sorozatai és dokumentumfilmjei is elérhetőek lesznek.

Az árazás és a rajt napra pontos időpontja még nem ismert, de az HBO Max tavaszi indulása után a nyarunk sem lesz eseménymentes.

4.
4.
HMoody
#2: És már megint az sír ezért leghangosabban, aki amúgy nem hajlandó érte fizetni :D
3.
3.
taktaharkányi
#2: Feltételezm, hogy ismét pusztán trollkodás és provokáció áll a kommented mögött, de a Sony már vagy 4 éve minden nagyobbnak tekinthető megjelenését feliratokkal hozza pl. másrészt pedig ha kiadó/forgalmazó lennék (sok esetben a forgalmazót terheli), sajnos a magadfajta fillérbaszókra nem igen tudnék alapozni, akik amellett, hogy elvárják, hogy magyarul jelenjen meg valami, legalább még fizetni sem akar érte.
2.
2.
crytek
Számomra most már egyértelmű a magyar nép filmes előfizetős nemzet.... filmeket megéri szinkronizálni minden mennyiségben de játékokhoz felirat az már államcsőd lenne :(
1.
1.
Ooorky
Mehh, netflix van, de azt se használom, visszatértem a kalózöbölbe.
Csúcson 4 előfizu volt, de rájöttem, hogy qva felesleges 1-1 sorozat megnézése miatt a sok klienssel pöcsölni, elég egy mxplayer.
Olyan dolgokról nem is beszélve, hogy sok klasszikus sorozat csak vpn-nel érhető el, hiába fizetek elő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...