Úgy néz ki, jöhet a Mortal Kombat-mozi folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha az új Mortal Kombat-film nem örvendett éppen túl nagy népszerűségnek, úgy tűnik, a Warner szívesen látna egy folytatást is hozzá. Erről árulkodik legalábbis, hogy a hírek szerint már készül az anyag forgatókönyve.

A Deadline értesülései szerint folytatást kaphat az új Mortal Kombat-film, a New Line Cinema állítólag a Moon Knight-sorozatot is jegyző Jeremy Slatert bízta meg a forgatókönyv megírásával. Ezenkívül több részletre nem derült fény: nem ismerjük a tervezett premierdátumot, a rendezőt nevét és a színészgárda felől sincs hír.

Az első filmet jegyző Greg Russo még tavaly áprilisban nyilatkozott arról, hogy bőven lenne ötlete egy folytatásra: "Mivel annyira a földbirodalomra és a külső világra fókuszáltunk, úgy éreztem, Edeniát, amely egy jelentős világ a Mortal Kombat univerzumában, nincs értelme belesűríteni a filmbe."

"A kedvenc karakterem, Kitana egy hercegnő Edeniában, és úgy gondoltam, nincs itt az ideje, hogy bemutassuk őt... És van még egy csomó szereplő, akit imádnak az emberek, mint Sindel és Jade. Szóval az egy egész világ, amit szerintem megéri felfedezni, és van is egy csomó király ötletem, hogy mihez kezdenék ott."

14.
14.
dcba
#12: A legviccesebb az, hogy erdetileg Johnny Cage-t egy latino amerikairol mintaztak azaz Daniel Pesinarol, igy akar kereshettek volna egy latino amerikait es maris nem lett volna gond a diverzitassal.

A masik, hogy az MKX-igy Johnny Cage sosem volt foszereplo es fohos, mindig is side kick karakter volt, mert az MK4ig vegig Liu Kang volt a minden, aztan a Deadly Alliance-ben jol kinyirtak.

Az elso ahol Johnny komolyabb szerepet kapott az MKX, ahol lenyegeben mar o vezette a Special Force-t es az expasija volt Sonyanak es az ot atjaro erot hasznalta, hogy az elejen lenyomja Shinkot, amit a tortenet vegen persze a (valoszinu leszbi) lanya erosebben tudott hasznalni igy o nyomta le Ultimate Shinkokot.

Lehetne itt PC filmet csinalni feher hetero ferfival is

Amugy ez most ilyen, anno az Oroszok mindig gonoszak voltak, a feketek mindig gangstak vagy idetlen mellekszereplok, a melegek meg megvetni valo nevetseg targyai, most fordult a kocka, most mindenki jo es csodalatos, kiveve a feher hetero ferfiakat, ez egy idoszak ami le fog csengeni es lesz majd helyette megint valami.

A filmrol meg annyit, hogy en a 90es evek ota orult Mortal Kombat fanatikus vagyok, hatalmas Mortal Kombat gyujtemenyem van es imadok mindent ami mortal kombat, de ez a film annyira hervaszto szar volt, hogy amikor eloszor megneztem es jott a stablista, csak lefagyott fejjel neztem, hogy ennyi volt, ez a vege?

A 95os filmet de meg a 97es filmet is meg tudtak csinalni, hogy 90+ percben, legyen egy eleje, kozepe es normalis befejezese, kerek film volt mindketto, itt meg kozel 2 oraban lathattunk egy sorozatot bevezeto pilot epizodot.

Sub Zero-t alakito Joe Taslim szeduletes jo volt, Kano vicces volt, Scorpion nem volt rossz, de nem volt Scorpion, minden mas viszont csapnivalo volt es amikor ez a senki Cole 5 perc alatt leverte Goro-t, azt hittem kiugrom az ablakon. Goro az MK champion herceg aki emberoltok ota a bajnok, egy sutyo kis senkitol es a csaladjatol kikap, nevetseges. Mileena meg kb nem is tudom mit csinaltak belole, azt el tudtam fogadni, hogy fekete lany jatsza, de semmi Mileenas nem volt benne, sehol az orult nevetes, sehol, hogy kannibal lenne, semmi, a film vegen 3 masodpercre szetnyilt a szaja, de abban sem volt sok koszonet.

Shang Tsung meg kb.... nem is tudom olyan semmi volt, ott volt es nezett, mig a 95os filmben Cary-ben ott volt a magabiztossag, az, hogy mosolygott, de kozben 1 pillanattal kesobb mar kiszivta a lelked.

Inkabb hagyjuk ezeket a filmeket, a PC/SJW/Woke faszsag, a penzehseg, a hozzanemertes ugyis csak szart fog szulni.
13.
13.
Deadpool
#9: Utána pedig mentegette magát, szánalmas egy alak és a kifogása is az volt. Ott van Cage és akkor mi van? Liu Kanget teszi meg főszereplőnek és kész. Szerintem simán elolvasott pár wiki oldalt néhány karakterről és ennyi. Más oka nem lehetett, hogy Kitana nélkül van Milena.
12.
12.
nemfontos
#10: Elmebetegek az amerikaiak. A filmipart már belepte a woke baromság, a zeneipart is, az egyetemeket is... Nem tudom hova fog ez az egész kifutni náluk, de hogy jó vége nem lesz, az egészen biztos.
Többek közt ezért sem érdemes már jó ideje amerikai filmeket nézni...
11.
11.
nemfontos
#9: Erről nem is tudtam... annyira nem érdekelt ez a film. De ezek után amit gondolok az egész bandáról, azt nem írom le ide mert ki lenne moderálva... elképesztő.
10.
10.
br1Koo
#9: Nehéz ezt európából látva felfogni, de az amcsiknál valami bődületesen elfajulttá vált ez a woke buziság. Néha facebookon ott hagyok egy-egy kommentet ahova amerikaik is írnak, és hihetetlen olvasni azt hogy mennyire betegesen gondolkoznak ezek a kényelmükben mesterséges problémákat előállító elmebetegek. Komolyan olyan, mintha mindenki poénkodna, mert egy itteni épeszű ember nem is képes felfogni, hogy ezt ott komolyan veszik, pedig de.
8.
8.
nemfontos
#3: ? Kifejtenéd bővebben?
7.
7.
nemfontos
#4: Annál nem nehéz jobbat csinálni... ha nem is forgatják le, már akkor is jobb. :)
6.
6.
nemfontos
Nagyon vacak volt. Ehhez képest a 95 -ös film egy mestermű, pedig ott sem volt magasan a léc, de legalább szórakoztató volt.
5.
5.
Nothing
#1: Csatlakozom. Volt benne potenciál, de iszonyúan félrement.
4.
4.
Viktor_The_Best
Csa legyen sokkal jobb mint az elso volt!!!
3.
3.
Heldengeist
#2: Csak a többi részhez rúgják ki a rasszista producert.
2.
2.
JohnSpartan
#1: Szerintem király volt! Nem egy felső kategóriás film nem mondom ès sok hibát fel lehetne hozni de, èn örültem neki hogy vègre foglalkoztak vele.

Simán több rèszt is ki lehetne belőle hozni ès egy MK-hoz mèltó univerzumot kihozni belőle. Èn várom a folytatást ès szurkolok nekik hogy egyre sikeresebb rèszek kerüljenek ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...