HWSW: Yettel néven folytatja a Telenor

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Tavasszal megváltoztatja nevét a magyar piac egyik legrégebbi mobilszolgáltatója, a Telenor Magyarország. Az új márkát, a Yettelt Magyarország mellett Szerbiában és Bulgáriában vezeti be a cég - írja a HWSW.

Áprilisban új márkanév jelenik meg a magyar mobilpiacon, az előzetesen kiszivárgott információknak megfelelően ugyanis megválik közel tizenkét éve használt elsődleges márkanevétől a Telenor Magyarország. A szolgáltató ezt követően Yettel néven működik majd tovább Magyarország mellett Szerbiában és Bulgáriában is.

A Telenor Magyarországot 2018 júliusában vásárolta meg a norvég távközlési multitól az idén márciusban balesetben elhunyt cseh milliárdos, Petr Kellner befektetői csoportja. Az adás-vételi megállapodás alapján az új tulajdonos a tulajdonszerzéstől számított 33 hónapig használhatta a Telenor márkanevet az érintett piacokon.

A Pannon márkanév visszahozása is felmerült - további részletek a HWSW cikkében!

9.
9.
GAMEROD
#7: Ennyi. Elvárná az ember hogy már a legelső kommentben kifejezze valaki azt, hogy észrevette ezt a hibát, de fogjuk arra hogy még nem volt messze az újév.
8.
8.
Nothing
#7: "Marty! Vissza kell jönnöd velem!"
XD
7.
7.
Robilluma
"idén márciusban balesetben elhunyt" :D :D
6.
6.
csoki0619
Utánanéztem, a yetel egy török szó, jelentése: elég.
Ez a névválasztás meg, mit ne mondjak.
Yettel szar.
4.
4.
Nothing
#2: Szerintem egy minimum 10 fős, egykori HR kisistenekből és bulvárhiénákból verbuválódott, dinamikus, fiatalos szuperkreatív stáb hozta össze cirka 4 év alatt. Megérdemelt az ingyen pezsgő, az irodista kiscsaj kacér kacsintása, meg persze a fizuemelés.
3.
3.
Ooorky
Szerintem vegye meg Lölö és legyen Mészárostel.
2.
2.
nemfontos
Atya úr isten... ez szörnyű... remélem jó sok pénzt kapott a marketinges ezért... :D
1.
1.
Extol
Na, miért nem volt jó az eddigi, rosszabb neve van mint volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...