Egyelőre nem rajtol el a Rumbleverse

  • Írta: gorien
  • 2022. január 28.
  • Csúszás
Link másolása
Az Iron Giant az előzetes tervekkel ellentétben mégsem indítja el februárban a brawler royale-ját. A free-to-playnek készülő Rumbleverse-ben negyven játékos püfölheti majd egymást Grapital City őrült városában.

Az Iron Giant és az Epic Games a tavalyi The Game Awardson leplezte le a Rumbleverse-t, amiről akkor úgy tudtuk, hogy idén februárban már el is fog startolni. Ez az úgynevezett „brawler royale” játék azonban egyelőre biztosan nem fogja letarolni a zsáner többi képviselőjét, a fejlesztők ugyanis váratlanul úgy döntöttek, hogy határozatlan ideig elhalasztják a rajtját.

A fejlesztők az indoklásban kifejtették, hogy nagyon izgatottak az alkotásuk miatt, ugyanakkor még tökéletesíteni kell, ezért a halasztás – hogy enyhítsék a rajtot hiába váró előrendelők fájdalmát, a játék árát is visszaadják. Új dátumot még nem jelöltek meg, de azt bejelentették, hogy február 12-én 20 és 22 óra között tartanak egy rövid tesztet, amire a játék Epicen való kívánságlistázásával lehet jelentkezni.

A Rumbleverse a tervek alapján egy free-to-play, negyvenfős bunyós játék lesz, amiben a battle royale már bejáratott szabályai szerint küzdenek egymással a játékosok, de kizárólag közelharci támadások használatával. PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Xbox One-on és Series X/S-en is számíthatunk a megjelenésére.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...