Mivel készül idén a Sea of Thieves?

  • Írta: gorien
  • 2022. január 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Rare még mindig nem fogyott ki az ötletekből, hogy mivel tartsa frissen a Sea of Thievest. Az eddigi szezonok mellé két új módot találtak arra a fejlesztők, hogy új izgalmakat és történetközpontú kalandokat csempésszenek a kalózok életébe.

A Rare 2021-ben a szezonok bevezetésével rázta fel a Sea of Thievest, de az idei évre is tartogat új ötleteket, ezeket pedig az alábbi, huszonkét perces videóban tárja a játékosok elé. A szezonoktól továbbra sem búcsúzunk el (márciusban kezdődik a hatodik), de a kalózos játék történéseit Adventure-ök és Mysteryk is befolyásolni fogják.

Az Adventure-ök havonta előforduló, nagyjából két hétig tartó, történetközpontú események lesznek, amelyek majd jobban kidomborítják, és gyakoribbá teszik a Sea of Thieves eddig csak hébe-hóba előforduló sztoripillanatait. Az első ilyen kaland például a Golden Sands Outpostra koncentrál majd, ahol egy rejtélyes köd eltüntet mindenkit.

A Mysteryk ellenben több hónapon át bontakoznak majd ki, a rejtélyek megoldásához pedig nem lesz elég a játékban nyitva tartani a szemünket, ugyanis más csatornákon is fedhetnek fel nyomokat a fejlesztők. Az első Mystery egy közkedvelt játékbéli karakter meggyilkolásához fog kapcsolódni.

2.
2.
Helium Prime
#1: Barátokkal szebb az élet! :)
1.
1.
crytek
Mondjuk készülhetnének egy single storyval ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...