Tovább csúszik az Evil Dead: The Game

  • Írta: gorien
  • 2022. január 28.
  • Csúszás
Link másolása
Ash Williams rettegett láncfűrésze egy ideig még nem fog felpörögni. A Boss Team Games legutóbb idén februárra ígérte az Evil Dead: The Game megjelenését, most azonban még néhány hónapnyi csúszást el kell tűrnünk.

Két éve derült ki, hogy az Evil Dead-univerzum túlélőhorror-játékkal bővül a Boss Team Games és a Saber Interactive jóvoltából. Az Evil Dead: The Game-ben Ash Williams és társai bőrébe bújhatunk, azzal a céllal, hogy összegyűjtsük a Necronomicon lapjait, és elűzzük a gonoszt – aki fölött szintén átvehetjük az irányítást, ha inkább a többi játékos orra alá törnénk borsot.

Tavaly szinte épp csak megérkezett az első gameplay a játékból, már jött is a csapattól a keserű pirula, hogy az élőhalott-vadászatot nem kezdhetjük meg 2021-ben. Ehelyett idén februárt jelölték meg a megjelenés idejének, de ma kiderült, hogy ez sem bizonyult tarthatónak. A fejlesztők szerint még kell idő a játéknak, hogy igazán méltó legyen az Evil Dead-sorozathoz.

A friss bejelentés alapján tehát május 13-án várhatjuk az Evil Dead: The Game érkezését, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre is.

7.
7.
Anti4730
6.
6.
crytek
#5: Igen hiánytalanul, sőt sok xbox 360-as és ősrégi xbox 1-es is
5.
5.
Anti4730
Off: az xbox seriesen mukodnenek az xbox one jatekok?
4.
4.
kexiaxel
Nagyon szúrkolok nekik, hogy jól sikerüljön.
3.
3.
crytek
#2: Gondolom ilyen Friday 13-as semmirekellő, de remélem nem lesz igazam és lesz benne legalább valami 4 órás jóság..
2.
2.
darksiders19873
#1: Ha jól olvastam korábban akkor lesz benne kampány!
1.
1.
crytek
Kár hogy nem single player game lesz , pedig a régi gameből kiindulva elég jóféle cumot lehetne belőle csinálni.. De így :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...