A Netflixnél landolt a Masters of the Universe

  • Írta: szlav
  • 2022. január 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sonynál zsákutcába futott az élőszereplős Masters of the Universe-film, szerencsére azonban nem kell búcsút intenünk a projektnek. A produkciót a Netflix vette át, ráadásul kiderült az is, hogy ki játssza majd He-Mant.

Az 1980-as évek egyik legizmosabb játékfigurája hamarosan újra megelevenedik a tévéképernyőkön. A Sony hosszú évekig próbálkozott He-Man és a Masters of the Universe visszatérésével, a projekt azonban sorra fogyasztotta a rendezőit, a grandiózus kezdeményezésből pedig végül nem lett semmi. Az IP birtokosa, a Mattel azonban nem hagyta ennyiben a dolgot: a Netflixhez vitték a produkciót, így a tervek szerint már idén nyáron megkezdődhet a forgatás.

A filmet a korábban leszerződtetett rendezőpáros, Adam és Aaron Nee viszi majd tovább, mégpedig azzal a forgatókönyvvel, amelyet David Callahammel (Shang-Chi) közösen írtak. Ennél is izgalmasabb viszont, hogy a film megtalálta a főszereplőjét is: a Steven Spielberg-féle West Side Story sztárja, Kyle Allen alakítja majd Prince Adam, azaz He-Man karakterét.

5.
5.
csongor1996
Olyan jók itt a kommentek mindig :D Komolyan ti sokkal többet sírtok ilyenek miatt, mint bármelyik SJW.
4.
4.
SLi
https://i.imgur.com/y4lhysU.jpg
3.
3.
Nothing
#1: Ráadásul He-Man a neve, nem pedig He-Genderneutral. Pofám leszakad.
XD XD XD
2.
2.
Ooorky
#1: Nyugi a felújított verzióban tavaly már kiherélték, alig szerepelt benne (2 részben tűnik fel a 10-ből), akkor is a nők utasításait követte...
1.
1.
azureknight0715
Mert a franc? Bekerültem valami alternatív multiverzumba ahol egy főszerepet fehèr fèrfi kap, ráadásul a világ ura címen? Ha nem akkor ebből mèg lehet balhè :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...