Tiny Tina's Wonderlands - íme, az utolsó kasztok

  • Írta: gorien
  • 2022. január 31.
  • Videó
Link másolása
A Tiny Tina's Wonderlandsben hat karakterosztályból választhatjuk ki karakterünket, és a legfrissebb fejlesztői naplónak hála már mindet ismerjük. Az is kiderült, hogy nem kell egyetlen kaszttal beérnünk, hiszen lesz lehetőség multiclassolásra.

A Tiny Tina's Wonderlandsben magunk mögött hagyjuk a Borderlands ismerősen őrült világát, hogy egy még őrültebb kalandba csöppenjünk, amikor leülünk Tiny Tinával Bunkers & Badassest játszani. Hogy elkezdhessük a játékot, hat kasztból választhatunk: először a Stabbomancer és a Brr-zerker mutatkozott be, másodjára a Spellshot és a Clawbringer, most pedig teljes lett a sor a Gravebornnal és a Spore Wardennel.

A harmadik fejlesztői naplóban bővebben megismerhetjük a karakterosztályok működését: mindegyikük saját képességfával, két akcióképességgel és egy egyedi tulajdonsággal rendelkezik. Ez utóbbi a kasztok általános elképzelését erősítik: a Stabbomancer például nagyobb eséllyel ér el kritikus találatot, míg a Clawbringer egy wyvern kiskedvencet idézhet.

Ahogy a játék során a képességeinket erősítjük, idővel eljutunk arra a szintre, hogy már nincs mire költenünk a pontjainkat: szerencsére a multiclassolásnak hála egy másik kasztba is belekóstolhatunk, amivel egyedi kombókat hozhatunk létre, miközben számtalan szinergia vár felfedezésre.

A Tiny Tina's Wonderlands 2022. március 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...