Idén újra hallunk a Final Fantasy VII Remake felől

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 1.
  • Teaser
Link másolása
Idén ünnepli a Square Enix a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapját, az ennek apropóján tartott livestream alapján pedig a terv az, hogy az év folyamán a remake második részét is bemutatják majd.

Idén ünnepli a huszonötödik születésnapját a Final Fantasy VII, ennek apropóján tartott egy livestreamet a Square Enix tegnap. Habár a műsor japán nyelvű volt, a fontosabb részletek így is bejárták a világsajtót, a VGC például arról számolt be, hogy a készítők szerint még idén bemutatkozhat a Final Fantasy VII Remake második felvonása.

A remekül sikerült felújított változat ugyanis az eredeti történetnek csak egy részét tartalmazta, a Square Enix bevallottan arra készült, hogy epizodikus formában meséli el újra a klasszikus játékot. Most a Final Fantasy VII eredeti direktora, Yoshinori Kitase erősítette meg, hogy a terveik szerint még az ünnepi évben lerántják a leplet a folytatásról.

A Square Enixnél egy másik Final Fantasy VII-projekt is a csőben van egyébként, az Ever Crisis alcímet viselő játék mobilokra készül, és az idei évet célozzák vele. A projekt egy single player kaland, amely epizodikus formában, alternatív grafikai stílus mellett meséli el a teljes Final Fantasy VII-történetet, beleértve a különféle spin-offokat is. Ennek a nyitójelenetét épp a műsorban vetítették le:

4.
4.
taktaharkányi
#3: És lesz egy 300 órányi single story... És? Tized akkor rablás csincs mint az évente megjelenő szutyok COD-ok, Fifák és társaik. Nekem alapvetően kimaradtak a Final Fantasy-k, mert sosem szerettem a jrpg-ket, számomra nagyon rendben volt a remake és ha nem is tűkön ülve várom, hogy Day 1 megvehessem, nincs kétségem afelől, hogy jó cucc(ok) lesz(nek).
3.
3.
Zisten
#2: És ha a teljes sztorit akarod letolni, fejezetenként megvenni, csak 200.000.- forintodba kerül. :D
2.
2.
Hab
#1: Ha idén megmutatják, akkor talán jövőre megjelenik. Nem tudom hány epizódban tervezik a teljes játékot kiadni, de ezzel a menetrenddel jó esély van rá, hogy 10 év múlva fejezik be.
1.
1.
nemfontos
Hát jó lenne már... nem csak 10 év múlva, 50 évesen akarom végig játszani a történetet... :)
Nagyon jól sikerült a feldolgozás első... 30% -a, de szeretném a maradékot is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...