Film, de akár sorozat is lehet az It Takes Two-ból

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A filmesek is lecsaptak a tavalyi év egyik legnépszerűbb játékára: a Hazelight és a dj2 Entertainment már megállapodott az adaptálásról, a háttérben pedig zajlik a licitháború, hogy melyik stúdió vagy szolgáltató tudhassa a portfóliójában a címet.

A Variety számolt be róla elsőként, hogy a Hazelight és a dj2 Entertainment megállapodott az It Takes Two adaptálásáról, és bár a formátum még nem eldöntött, a hírek szerint film és/vagy akár sorozat is készülhet a tavalyi év egyik legjobb játékáról.

Ennél több konkrétumot nem tudtunk meg hivatalos forrásból - azt leszámítva persze, hogy mindkét fél rendkívül boldog az együttműködés miatt -, de a hírek szerint íróként már sikerült leigazolni a Sonic-filmeket is jegyző Pat Casey-t és Josh Millert. Egyelőre az sem világos, hogy melyik stúdió vagy szolgáltató csap le az adaptációra, de a Variety úgy tudja, komoly licitháború zajlik a háttérben.

4.
4.
Nothing
#1: Olykor az az érzésem, az ilyen adaptációs-pletykák ritkán komolyak, inkább csak a befektetőknek vannak címezve.
3.
3.
gucho
Nekem ez egy tulertekelt játék.
2.
2.
pmarci66
#1: Á, látom, a Sonic. De az is csak egy a sok közül, nem tudom, hogy ebből mikor lesz bármi is.
1.
1.
pmarci66
Az ilyen dj2 Entertainmentes dealekből lett már valaha bármi is? Thief, Life is Strange, most ez, meg volt még valami, ami hozzájuk került, és azóta is development hellben van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...