Far Cry 6 - megérkezett a Rambo-crossover

  • Írta: gorien
  • 2022. február 2.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb ingyenes crossover-esemény landolt a Far Cry 6-ban: ezúttal azt kell bizonyítanunk Yara szigetén, hogy vagyunk annyira belevalóak, mint Rambo. Jutalmul az akcióhős íját szerezhetjük meg.

Danny Trejo után Rambón a sor, hogy felbukkanjon a Far Cry 6-ban, igaz, ezúttal Sylvester Stallonét mellőznünk kell, csak a szellemisége bukkan fel az új DLC-ben. Az All the Blood című küldetésben Rambo legnagyobb yarai rajongójával találkozhatunk, akinek Dani segítségére van szüksége: ha bizonyítjuk, hogy felérünk a nagy akcióhőshöz, akkor a Vengeance Bow-val leszünk gazdagabbak.

Az ingyenes crossover-küldetések sorában még a Stranger Thingsszel történő közösködést várhatjuk a jövőben, míg a Far Cry gonoszaira koncentráló DLC-k utolsója, a Joseph: Collapse márciusban futhat be.

A Far Cry 6 játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, továbbá Amazon Lunán és Google Stadián is.

4.
4.
taktaharkányi
#3: Egyetértek. Bár nem érint, mert az utolsó Far Cry, ami megmozgatott bennem bármit az a Primal volt, de nem értem egy ingyenes plusz tartalom miatt is mi a répáért kell rinyálni...
3.
3.
godach
Hihetetlen, mennyire be vagytok savanyodva.
2.
2.
Gerzson95
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...