Rendezőre lelt a Dungeons & Dragons-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 2.
  • Cooltúra
Link másolása
A Red Notice rendezője is leigazolt az élőszereplős Dungeons & Dragons-sorozathoz: Rawson Marshall Thurber lesz az adaptáció a kreatív vezetője, aki egyúttal a pilot megírását és dirigálását is magára vállalta.

Úgy tűnik, a Hasbro minden követ megmozgat, hogy élőszereplős formában is kiteljesedhessen a Dungeons & Dragons világa, hiszen a készülőfélben lévő, 2023-ra időzített mozifilm mellett már egy sorozatot is betárazott, amely ráadásul csak az alapköve lesz a tévés univerzumnak. Ez utóbbi szkriptelt és nem szkriptelt műsorokat is felvonultatna majd a tervek szerint.

A sorozattal kapcsolatban kaptunk most híreket, a Deadline számolt be ugyanis elsőként arról, hogy a Red Notice (itthon Különösen veszélyes bűnözők) rendezője, Rawson Marshall Thurber is leigazolt az eOne szárnyai alatt készülő projekthez. Thurber nem csak a kreatív vezetője az adaptációnak, de a pilot megírását és rendezését is bevállalta, emellett produceri teendőket is ellát.

Az adaptáció kapcsán egyébként több szolgáltató és csatorna is érdeklődik állítólag, ezek között pedig vélhetően a Netflix is ott van, amely nagyot ment a rendező legutóbbi filmjével.

7.
7.
godach
#5: Kérlek, fenntartásokkal kezeld a véleményem.
Szerintem marha nagy játék. Viszont én nem vagyok hardcore RPB rajongó, tehát nem tudom, mi az amik hiányoznak belőle, simán bele lehetne rakni vagy bele lehetett volna. A legfontosabb, hogy az alap AD&D-től nem tudom mennyire rugaszkodik el.

Számomra ami pozitívum, hogy a tutorial után egy pályát 10 féleképp lehet végigjátszani. 10 különböző nehézségi fokon, amit a gép 10 különféle módon jutalmaz.
Negatívum, hogy a host hely (tehát ahol kezdesz, van trader és térkép amit kiválasztasz, arról lerí, hogy ez multi játéknak lett tervezve.
Pozitívum, hogy egyedül ha tolom, egyáltalán nem érzem, hogy kellene mellém valaki. A ballance nagyon jó, ennyival van eltolva, hogy egy single játékot multis menüben indítasz.
Ami még tetszik, hogy egy pálya nagyon szerteágazó. Folyamatosan nyíl mutatja, merre kell menni, hogy ledaráld az adott pályát, viszont annyira szerteágazik egy-egy map, hogy meg kell tanulnod.
Emellett, opcionális feladatok vannak, amikkel el tudod tölteni az időt. (nem nehezek, csak figyelni kell. Bevallom, nekem még az első pályán sem sikerült összeszednem a 8 törp korsót) ami ninden pályán változik.
Sokat kell lootolni, grindelni, de én eddig (7 óra játék alatt) a tutorial első szegmensét és az ACT 1 két pályáját csináltam meg. Viszont, már annyi féle fajta páncélt, melllvértet és egyebet dobott, hogy nem győzök válogatni.
Szerintem, nagyszerű játék bár érződik rajta a B kategória, de abból csillagos 5.-ös
6.
6.
BrockSamson
Kivancsi vagyok ra, mert mai napig hetente jatszunk az asztali jatekkal, es szerintem sorozat formatum jobban illene a D&D-hez.
5.
5.
TDavid22
#3: A Dark alliance mennyire játszható most?
Gondolkodtam, hogy előrendeljem, de nem tettem és a rossz fogadtatás miatt nem is vettem meg később sem.
4.
4.
Ganzer
D&D jesszus, éveket játszottuk barátokkal asztali szerepjátékként. Kiváncsi leszek a sorozatra.
3.
3.
godach
Pont most kapott el a D&D láz.
Az év elejét Divisionnal kezdtem és megint ráéreztem a loot, grind, skilltree izgalmára így ahogy azt befejeztem, Skyrimmel folytattam. Pár napja azt is kipörgettem így pc-n a Baldurs Gate-nak kezdtem neki és xboxon meg a Dark Alliance-nak.
Egy D&D játékot nem toltam még végig, haverom irigy is rám, hogy milyen jó játékok várnak még rám.
2.
2.
gucho
Most olvasom a Forgotten Realms világleírást.
1.
1.
Shao Kahn
Én a Dungeons and dragons univerzumból még csak a shadows over mystara játékot láttam, alig várom hogy jobban megismerjem- többet láthassak belőle. Nagyon örülök a sorozatnak is, eddig csak a készülő filmről tudtam. Ja és bevallom láttam a 2000-es filmet is, nekem az is tetszett. Bárcsak létezne Dungeons and dragons regénysorozat is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...