Állítólag jövőre csúszott a Suicide Squad-játék

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 2.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Warner szép csendben eltolta a Rocksteadynél készülő Suicide Squad-játék megjelenését, így az csak 2023-ban kerülhet boltokba. A döntés valahol érthető, hiszen idén érkezik a Gotham Knights is.

Noha a Suicide Squad: Kill the Justice League megjelenését 2022-re ígérték, a Bloomberg mindig jól értesült újságírója, Jason Schreier arról számolt be, hogy a Warnernél "szép csendben" eltolták a premiert 2023-ra. Ennél több részletet nem tudtunk meg, de nem lenne meglepő, ha a Gotham Knights kavarta volna meg a menetrendet.

A kiadó montreali csapatánál készülő Gotham Knights ugyanis 2021-ről csúszott 2022-re, és bár a körítés más, a játékmenetet tekintve két nagyon hasonló programról van szó: mindkettő egy nyitott világú akció-kaland, amely négy-négy játszható hőst vonultat fel, és természetesen kooperatív módban is játszható akár. 

Ráadásul a Gotham Knights idei premierje egyelőre biztosnak tűnik: nemrég a Warner vezetője arról tweetelt, hogy micsoda remek játékokat szállítanak majd 2022-ben, az illusztrációk között pedig a Gotham Knights és a - nemrég szintén csúszással gyanúsított - Hogwarts Legacy artworkje is ott figyelt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...