Minden héten új filmek a Netflixen

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A tavalyi év után sem húzza be a kéziféket a Netflix. Legújabb videójuk szerint idén is rengeteg új filmmel és látnivalóval kedveskednek, aminek köszönhetően minden este moziestet tarthatunk otthon.

Ha gondban lennél, hogy mivel üsd el a szabadidődet esténként, akkor érdemes lehet majd ránézned a Netflix kínálatára, mert a streamingszolgáltató 2022-ben sem húzza be a kéziféket, és rengeteg tartalommal próbálják meg magukhoz édesgetni a filmek szerelmeseit. Legújabb bemutatójuk szerint minden héten új filmet kapunk, amelyek a lehető legváltozatosabb zsánerekben kínálnak majd remélhetőleg maradandó élményeket.

Olyan esti szórakozásokat kapunk, mint Az Adam-projekt, az Athen, a Carter, a Nappali műszak, az Enola Holmes második része, A szürke ember, az Interceptor, a The Mother, a The Mothership, a Spiderhead, a They Cloned Tyrone, a Jung-E, a Kegyetlen hadműveletek, a Seoul Vibe, a Khufiya és a Monica, O My Darling.

Ezekben a produkciókban olyan színészeket láthatunk majd, mint Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jamie Foxx, Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Elsa Pataky, Jennifer Lopez, Halle Berry és John Boyega.

1.
1.
Anti4730
Az netflix altal keszitett filmekben lehet nincs hiany, de a tobbi film felhozatal pocsek, belerakjak azokat a filmeket amiket mindenki latott mar ezerszer, azon kivul meg alig van valamire valo film.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...