Kiadós gameplayen a Ghostwire: Tokyo

  • Írta: gorien
  • 2022. február 4.
  • Videó
Link másolása
A Tango Gameworks ismét megmutatta a Ghostwire: Tokyót, és ezúttal minden eddiginél hosszabban láthattunk bele a természetfeletti thriller működésébe – sőt, maguk a fejlesztők is szólnak néhány szót legújabb játékukról.

Tegnapelőtt végre lehullott a lepel a Ghostwire: Tokyo megjelenési dátumáról, de a bejelentéssel egy időben a Tango Gameworks azt is megígérte, hogy egy hosszabb bepillantást enged a játékba. Ezt a húszperces videót alább tekinthetitek meg: egyrészt látványos ízelítőt kapunk abból, milyen lesz a harc, másrészt maguk a fejlesztők is elmélkednek benne az alkotásról.

A Ghostwire: Tokyóban ártó szellemekkel és démonokkal gyűlik majd meg a bajunk Tokióban, miután egy természetfölötti köd eltüntette a lakosságot. Mi Akitót irányítjuk, akinek a testét megszállta a KK nevezetű szellemvadász, ezzel pedig mágikus képességekkel ruházta fel a fiút. A videó első tíz percében azt láthatjuk, miként szállunk szembe a gonosz Látogatókkal: kézmozdulataink segítségével vagyunk képesek megidézni a lélekenergiákat, amiket akár elemi erőkkel is felturbózhatunk. Ha pedig evilágibb fegyverre vágynánk, egy íjat is igénybe vehetünk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...