Apex Legends - traileren Mad Maggie és a Defiance

  • Írta: szlav
  • 2022. február 6.
  • Videó
Link másolása
Nyakunkon az Apex Legends legújabb szezonja, így hiba lenne elszaladni az őrült lövölde legfrissebb újdonságai mellett - főleg akkor, ha az új hős mellett egy rendhagyó játékmódot is kapunk!

Napokon belül, egész pontosan február 8-án elstartol az Apex Legends tizenkettedik szezonja, és habár egy kicsit megkéstünk vele, itt az idő, hogy felzárkózzunk az újdonságokkal. Kezdjük a legfontosabbal: az új hőssel! A véres játékok legújabb kihívója otthon érezheti magát, hiszen Mad Maggie egy halálra ítélt hadvezér, aki nem a könyörületességéről ismert. Igazából azok is bajban lesznek, akik megpróbálnak elbújni vagy elmenekülni Maggie elől, az új hős képességei ugyanis egytől egyig a prédája könyörtelen becserkészésében segítik őt.

Érdekesnek ígérkezik az új szezon, ezúttal ugyanis azok is jól járnak majd, akik a hatalmas battle royale-ütközetek vagy az apró arénameccsek helyett a hagyományos online lövöldék stílusát részesítik előnyben. A szezon címét is kölcsönző Defiance játékmód ugyanis 9v9-es ütközeteket ígér pontfoglalással. Ja, és persze itt minden félresikerült tűzharc után újraéledhetünk - a Respawn is rájött, hogy nem is olyan rossz dolog a respawn!


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...