Szeptemberben érkezhet a Hogwarts Legacy?

  • Írta: szlav
  • 2022. február 6.
  • Pletyka
Habár korábban újabb csúszással vádolták a Hogwarts Legacyt, még az is elképzelhető, hogy nem kell az év végéig várnunk a varázslókaland premierjére - legalábbis akkor, ha tartja a tempót a hozzá készülő art book megjelenésével.

A Hogwarts Legacy eredetileg 2021-ben jelent volna meg, az 1800-as évek varázsvilágában játszódó kaland azonban még sül egy darabig a kemencében. Egy ponton még a 2022-es megjelenés is ingatagnak tűnt, az újabb csúszásról szóló pletykákat azonban maga a Warner lőtte le, mondván, hogy idén mindenképp elkészül az Avalanche Software játéka. Ennek hallatán okkal gondolhattuk azt, hogy a Hogwarts Legacy premierjére valamikor az év végi hajtással, az ünnepek előtt kerülhet sor, a legújabb fejlemények után azonban úgy tűnik, hogy ennél lényegesen korábban kézbe vehetjük a varázspálcát.

A The Rowling Library címen futó digitális magazin ugyanis néhány nappal ezelőtt kiszúrta, hogy úton van a játékot kísérő art book, a "The Art and Making of Hogwarts Legacy". A concept artokat és egyéb érdekességeket tartalmazó kötet minden bizonnyal a játékkal együtt (valószínűleg a gyűjtői kiadással) kerül majd piacra, a könyvet kiadó Insight Editions pedig 2022. szeptember 6-át jelölte meg megjelenési dátumként.

Ez alapján persze nincs még semmi kőbe vésve, változhatnak még az Avalanche és a Warner tervei, de egyelőre úgy tűnik, hogy az iskolakezdéssel, vagyis szeptember elején érkezhet meg a PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fejlesztett Hogwarts Legacy.

12.
12.
Ooorky
#11: Niantic meg a Warner nem így gondolta, ők évekre számoltak vele, mivel a Pokémon GO lassan kifut és ez lett volna az új pénzgyár.
Nem jött össze.
11.
11.
delphijos
#7: Mondjuk ez nem biztos hogy csak a franchise népszerűsége. A Pokémonnak baromi jól áll ez az AR, mintha erre lett volna kitalálva, a játékokban is gyakorlatilag ezt csinálod , de a HP-nek nem feltétlenül….
10.
10.
Pistons00
#8: Igen amugy ez érdekes. Amikor az ember várja hogy mikór jőnnek az első hivatalos infók akkor azért kezdhetnék valami mással is -:) Pl a trailerben látott dolgokkal.
9.
9.
JohnSpartan
#8: Azt ki kellett hangsúlyozniuk a legelejèn hogy transzal is neki ugorhatsz egy online HP játèknak! Ezek fontos dolgok a mai világban! :)
8.
8.
savior10
#5: Persze, hogy nem kötelező. Engem nem az zavar hogy ez benne van magasról szarok rá. Engem az zavar és az előző kommentemmel is azt szerettem volna mondani, hogy a játék felépítéséről, perspektívájáról hosszáról, mechanikájáról, Tényleges MEGJELENÉSÉRŐL semmit nem tartották lényegesnek közölni eddig, MÉG pletyka szintén se. Kivéve azt az egyetlen dolgot amit már írtam.
7.
7.
Ooorky
Szerintem eleget elmond a frencsájzról, hogy miközben a Pokemon GO $ milliárdokat termel évente, a Harry Potteres verzió leáll mert 3 év alatt 10 milliót kapart össze...
6.
6.
Pistons00
#1: Szerinted egy átlag gémert menyire érdekel hogy egy játéknál a fejlesztők menyit tulóráznak ? Már kezd unalmas lenni ez a szegeny fejlesztők dolog. Mért türi el egy dolgozó hogy éveken keresztül megalázzák. Nem egy fejlesztő studió van. El kell menni egy másikhoz. Ha én megveszek 25-30 ezerért egy játekot és az szar lesz nem az lesz az első gondolatom hogy hát igen szegeny fejlesztők. Ott van pl a Cyberpunk 2077. Nem az volt vele a gond hogy bugos volt mert az szinte már megjelenéskor divat. ( sajnos) hanem az hogy a megjelenés előtt 2 héttel olyan dolgokat igérgettek hogy nyomát nem lehetett felfedezni. Ezek a fejlesztők anyit keresnek amit én életemben nem fogok. Ha anyit keresnék mint ők képes lennék gumicsizmában vasvillában a hátamon tömegközlekedésen bejárni dolgozni.
5.
5.
Pistons00
#4: Es neked megvan, hogy ez egy választható opció. Senki nem kényszeriti rá az embert hogy azt csinálj. Engem inkább az tölt el aggodalommal, hogy ha ez tényleg megjelenik év vegén akkor szép lassan mutatni is kellene belőle valamit. A Harry Potternek meg az egész világának amiben játszodik óriasi a rajongó tábora. A trailer alapján nagyon ambiciózus játéknak igérkezik. Ami engem aggaszt hogy minden hír a játékkal kapcsolatban csak pletyka szintű. Még ha videók nem is voltak róla mert igazából nincsenek elkésve ha nyáron mutatják meg előszőr mozgás közben még az sem késő, hanem az hogy semmit nem lehet tudni róla. Minden csak pletyka szinten mozog.
4.
4.
savior10
Az megvan, hogy a játék tartalmi részéről eddig olyan, a HP univerzum szempontjából roppant fontos és egyetlen infót kaptunk, hogy lehet benne transz karaktert csinálni. Szép kilátások.
3.
3.
Straga25
#1: Lehet hogy nem kellet volna elüldözni a lead desginert és jobban haladnának.
2.
2.
crytek
FEAR-t éleszthetnék végre fel..nem is értem
1.
1.
KopyAti
Már látom magam előtt a túlhajszolt, túlóráztatott embereket, akik felsőbb utasításra megkapták, hogy legyenek kész a játékkal szeptemberig. Ha pedig így van, annak nem lesz jó vége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...