Launch traileren a Lost Ark

  • Írta: gorien
  • 2022. február 8.
  • Videó
Link másolása
Napokon belül nálunk is játszhatóvá válik a Smilegate ingyenes MMO-ja, a Lost Ark. A közelgő rajtot nemcsak egy launch trailer ünnepli, de Keum Kang Sun rendező is veszi a fáradságot, hogy bemutasson mindent, amit a játékról tudni érdemes.

A tavalyi E3-on derült ki, hogy a Smilegate az Amazon segítségével nyugatra költözteti az Ázsiában már évek óta nagy népszerűségnek örvendő Lost Arkot. Ez az ARPG-s vonásokkal rendelkező, free-to-play MMO kolosszális csatákat, részletgazdag világot és összetett, alaposan testre szabható karaktereket ígér.

A közelgő megjelenéshez természetesen launch trailer is dukált, de emellett Keum Kang Sun, a játék rendezője leült egy másik videó kedvéért, hogy elmeséljen mindent, amit az új játékosoknak tudnia kell a Lost Arkról. A közel húszperces anyagban hallunk az MMORPG-nek otthont adó Arkasiáról, a különböző karakterosztályokról, a testreszabhatóságot biztosító Tripod-rendszerről, a legveszélyesebb raidekről, sőt még a jövőben várható tartalmakról is elárul egyet, s mást.

A Lost Ark február 11-én rajtol el PC-n.

10.
10.
Tsabesz
#9: Érdekelnének a tapasztalataid, kérlek, oszd meg velünk : )
9.
9.
Chdz
Laposról az interaktív térkép bekészítve, a nagy gépről hagy szóljon a gém, nehogy má alt+tabolni kelljen. Nagy dárdák, kává, minden. Kevesebb, mint 3 óra azt hagy szóljon.. :D
8.
8.
Chdz
#7: Átlehet nem azt mondom, de ennek a Lost Ark-nak a kezelőfelülete az egész menedzsment, minden, annyira specifikusan PC-re lett tervezve, hogy egyszerűen a skill-ek mennyiségéből le kellene vágni. Nem olyan, mint egy D3 vagy POE, még a POE felülete is megvan vágva egy PC-hez képest. Egyszerűen kurzorra van tervezve az egész, nem lenne elég kiosztható gomb. Nem a grafikai részével van a baj, hanem egyszerűen ez PC-re van szabva.
7.
7.
JohnSpartan
#5: Mindent át lehet ültetni konzolra is csak nem èri meg nekik... mondjuk nem tudom mièrt, mert ezzel is csak a zsebüket gyarapítanák. Nyilván ott dől el hogy mikènt állnak neki a fejlesztèsnek.
6.
6.
JohnSpartan
#4: Lol... Pont ezt akartam leírni de, inkább hagytam mert csak a kèpernyőm kopna fölöslegesen! :)
5.
5.
Chdz
#3: Ezt a játékot szerintem nem igazán lehetne megcsinálni konzol szintre, ahhoz az egész UI-t és a játék egész magját kellene ahhoz átvariálni. Ez sajnos az a játék marad, amihez PC kell.
4.
4.
Chdz
#2: Én sem bánom, ha van normális Single Player orientált RPG, de ez pont az a játék, aminek igen is kell hogy netes legyen, ez egy MMOARPG, én toltam az Orosz verzión. Köröket ver bármelyik eddig megjelent Diablo klónra. Nagyon minőségi munka, és a nyugati verzió már most megjelenéskor tartalmazza a DX11-et, ami szintén jó jel, sokkal szebben fog futni. Ha jól emlékszem még 12 környékén kezdték el fejleszteni, akkoriban még fehér holló számban mentek a DX11-es játékok, de legalább már ezt is behozták.
3.
3.
JohnSpartan
Nagyon jól nèz ki! Megint csak a PC-sek járnak jól...
2.
2.
crytek
De jó lenne ilyen híreket úgy olvasni hogy RPG... de nem minden szarnak már netes nyomorultságnak kell lennie :(
1.
1.
Chdz
Február 8 magyar idő szerint 18:00-kor rajtol a 3 Head-Start a Supporter Pack-osok részére. Én a Silver-t vettem, alig várom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...