Úgy néz ki, berendelték az Andor második évadát

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 8.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha még az első évad premierdátumát sem ismerjük, a jelek szerint a Disney már berendelte az Andor második évadát, amit az idén el is kezdenek forgatni - ezt az egyik színész kotyogta el egy interjúban.

Az Andor egyik színésze, Stellan Skarsgård erősítette meg a svéd Dagens Nyheternek (via Collider), hogy a Disney már berendelte a sorozat második évadát: a színész szerint júliusban kezdik a Dűne második részének forgatását, ősszel pedig visszatérnek az Andor díszleteibe, hogy elkészítésék a sorozat folytatását.

Az Andor főszereplője a Rogue One-ból ismerős Cassian Andor (Diego Luna), a sorozat cselekménye pedig öt évvel előzi meg a filmét. A színészgárdában olyan nevek tűnnek még fel, mint Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller, Genevieve O'Reilly vagy Forest Whitaker.

A folytatásról szóló hírek azért is érdekesek, mert még azt sem tudjuk pontosan, hogy mikor debütálhat az első évad. A Disney legutóbbi helyzetjelentése szerint valamikor július és szeptember között futhat be az anyag a Disney+-ra - míg a tavasz az Obi-Wan Kenobi-sorozaté lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...