Kiadós előzetesen a Dawn of Ragnarök

  • Írta: szlav
  • 2022. február 11.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin's Creed: Valhalla hamarosan megkapja a teljes széria eddigi legnagyobb kiegészítőcsomagját. Lássuk, milyen kalandok várnak Eivorra és Odinra a Dawn of Ragnarökben!

Hatalmas kalandnak ígérkezik a Dawn of Ragnarök, hiszen egy komplett új világ nyílik meg Eivor és Odin előtt. A törpék földje egy igazán gyönyörű hely, a jég- és tűzóriások inváziójának köszönhetően azonban nem sok időnk lesz a bámészkodásra. A világ vége sebesen közeleg, Odin pedig útnak indul, hogy szembeszálljon a Surtrrel, a halhatatlan óriással, aki foglyul ejtette az északi főisten fiát, Baldrt.

A megpróbáltatások során szerencsére számos új szövetséges és annál is több mitikus fegyver és páncél lesz a segítségünkre. Ezek közül azonban egy sem annyira érdekes, mint a Hugr-Rip, a legendás csuklóvédő ugyanis elképesztő mágikus képességeket kölcsönöz a viselőjének. Ezekre minden bizonnyal szükségünk lesz, főleg akkor, ha meg szeretnénk birkózni az új főellenfelekkel és a valkűrök kihívásaival.

Az Assassin's Creed: Valhalla kiegészítője, a Dawn of Ragnarök március 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Google Stadiára, illetve Amazon Lunára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...