Az Amazonra tarthat a Szárnyas fejvadász-sorozat

  • Írta: gorien
  • 2022. február 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Két mozifilm és az animeadaptációk után újabb darabbal bővülhet a Szárnyas fejvadász-univerzum, méghozzá egy sorozattal. Azt eddig is tudtuk, hogy Ridley Scott már dolgozik rajta, de most úgy néz ki, az Amazonon találhat otthonra.

Tavaly A Gucci-ház bemutatója kapcsán adott Ridley Scott egy interjút, amelyben elárulta, hogy nagyban dolgozik egy Szárnyas fejvadász-sorozaton, amelynek már a pilotepizódja és a tízórányi cselekményváza is ki van dolgozva. A Deadline értesülései szerint ez a projekt találhatott platformra az Amazonnál, és jelenleg előkészületi fázisban van.

A forgatókönyvért a Shining Girls showrunnere, Silka Luisa felel, míg Ridley Scott egyelőre executive producerként vesz részt a munkálatokban, bár a lapértesülések szerint rendezőként is beugorhat, ha zöld lámpát kap a projekt. Hogy a sorozat miről szólhat, arról még nincs tudomásunk, de a Szárnyas fejvadász 2099 cím alapján következtethető, hogy a második mozifilm után játszódna ötven évvel.

5.
5.
Slik
#4: na pontosan ezert irtam :) mindenki elfelejti mennyi kivalo sorozatot koszonhetunk nekik
az alul leirtak kozott meg ott az Oz, Broadwalk Empire, Sirhant Muvek, Euphoria, Band of Brothers es tarsai
4.
4.
xanatos0911
Nem értem, ez most valami divatfikázás a HBO irányába? The Sopranos, The Wire, True Detective, Chernobyl, The Leftovers, Westworld, Game of Thrones, a teljesség igénye nélkül. Lehet válogatni aztán “mEgSzAkÉrTeNi a mInŐsÉgEt” ;)
3.
3.
Ganzer
#2: Hát inkább mint az amazon.
2.
2.
Mortis
1.
1.
Slik
nagyon megerdemelne meg rengeteg potencial van ebben a vilagban
bar jobban orulnek ha az hbo logo lenne az elejen az amazon helyett mert akkor mar jobban konyvelheto lenne a minoseg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...