Hivatalos: jön a Modern Warfare 2 és az új Warzone

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A pletykákat követően a minap hivatalosan is megerősítette az Activision, hogy az idei Call of Duty a 2019-es Modern Warfare folytatása lesz, és már az "új Warzone-élmény" is készül az Infinity Wardnál.

Az Activision hivatalosan is megerősítette a pletykákat, és bejelentette, hogy idén érkezik a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare folytatása, és már az új Warzone is készül, amely egy új játszótérrel és egy vadonatúj sandbox móddal várja majd a játékosokat. Mindkét játékot az Infinity Ward hegeszti, amely már eleve úgy ugrott neki a fejlesztésnek, hogy mindkét projektet szem előtt tartotta - az is biztos, hogy a két játék egy engine-re épül majd.

Mindkét játék létezése nyílt titok volt. A Modern Warfare 2-ről több ízben is szivárogtattak már, így megtudtuk, hogy a Project Cortez munkacímen futó projekt egy latin-amerikai drogkartelles sztori lesz, amihez egy új multiplayer módot is fejlesztenek az Escape from Tarkov mintájára. Az is felmerült, hogy az új rész a szokásosnál hamarabb kerülhet boltokba, és már októberben megjelenhet.

A pletykákban csak Warzone 2-ként emlegetett projektről konkrétumokat nemigen hallottunk még, de ha lehet hinni a szóbeszédeknek, 2023-at célozták meg a premierrel a készítők.

7.
7.
Jarl Balgruuf
#6: A Stadia éppen megbukott és vége, pedig ott is volt bőven pénz.
6.
6.
crytek
#5: 2023-től ez full lényegtelen: MS felhő...
5.
5.
Marcus88
Engem csak akkor érdekel ha day1 patch nélkül lesz vagy 300 giga azzal együtt meg 450.Bízom benned Activision ne hagyj cserben kérlek!
4.
4.
r3dman
2 év után végre lesz valami normális cod.Mw-az mindíg faszára szokott sikerülni.Évek óta várom,hogy hátha egyszer nem katonák hanem bandák lennének a multiban ez hátha félig meddig most összejön.Warzone sose érdekelt.
3.
3.
crytek
#2: Sose lesz ilyen.
Nem fogják szétbontani. Mivel akit csak a multi érdekel az is csengeti a 60-70 eurot meg akit csak a single az is... Hülyék lennének bukni emiatt, ráadásul pont az egyik legpénzéhesebb cég.. De nem is gond mivel a game pass ezt orvosolja majd 2023-tól
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...